Namig za izdelavo novoletnega drevesca v zadnjem trenutku

Ste na tesnem s časom, imate premajhno stanovanje, ... pa vendar premorete nekaj ustvarjalne žilice in želite ustvariti nekaj novega
Namig za izdelavo novoletnega drevesca v zadnjem trenutku
 
Predstavljamo vam enega izmed nam najbolj priljubljenih predlogov, kako z malo ustvarjalnosti v zelo kratkem času in z zelo malo zasedenega prostora izdelate čudovito drevesce.
Prepustite se domišljiji in vaši ustvarjalnosti.
   
Na zgornji sliki si lahko ogledate preprosto drevesce, ki je sestavljeno iz dveh daljšiv vrvi, nekaj palic različnih dolžin in seveda, ne smejo manjkati okraski v vaši najljubši barvi.
diy modern vintage christmas tree wall hanging
Vzamete palico (najlepša je okrogla) prereza cca 1 cm (10 mm) in jo narežete na različne dolžine - v našem primeru na 5, 15, 30, 45, 60, 75 in 90 cm. Robove lepo pobrusite z brusnim papirjem.
 
Približno 5 metrsko vrv prepognete na polovizo, na vrhu zavežete vozel z zanko, da boste lahko obesli drevesce in pričnete z vezavo paličic.
modern christmas tree adjustable knot
Preproste "odprte" vozle zavežite cca 2 cm od roba na medsebojni razdalji med 15 do 20 cm (odločitev je vaša glede na velikost prostora, okus, ...).  Odprti vozli vam namreč omogočajo preprosto premikanje paličic po vrvi.
 
hang ornaments on a simple tree decoration
Za konec vam ostane zgolj in le še razvrstitev ter pritrditev okraskov. V našem primeru so to "bunkice", ki pa jih lahko zamenjate s čimerkoli po vaši izbiri.
 
Želimo vam lepe praznike.
 
Podrobnosti izdelave so v angleškem jeziku dosegljive  tukaj.
   
 
 
Fasaderstvo Lap d.o.o. Kvalitetna izdelava fasad
Gradnja objektov Dežman d.o.o. Že od leta 1964 - z občutkom!
Gradnja objektov Lap d.o.o. Gradbeništvo, gradnja na ključ
Gradnja objektov Dežman d.o.o. Že od leta 1964 - z občutkom!