Protizdrsne talne obloge

Protizdrsne talne obloge ali trakovi so bistvenega pomena pri zmanjševanjuoz. preprečevanju zdrsov in padcev ter s tem tudi nadomestil, tožb in visokih zavarovalnin, ki so posledica nevarnih delovnih pogojev
Protizdrsne talne obloge

 
Zdrsi in padci so najpogostejši vzroki za poškodbe, pa naj gre za težko industrijo, pisarniško delo ali domače okolje. To so poškodbe, ki nas precej stanejo, saj so raziskave pokazale, da se pogosto končajo z več kot 3-dnevno bolniško odsotnostjo z dela. 
     
Stopnice, lestve, dovozi, hodniki, tovarniške zgradbe, strojnice, prhe in garderobe so potencialna mesta, kjer lahko pride do telesnih poškodb. Reševanje problematike tistih telesnih poškodb in okvar, ki so posledica narave dela, pa postaja ena izmed prednostnih nalog uspešnih podjetij. Zaradi tovrstnih telesnih poškodbo v Evropi vsako leto trpi na milijone delavcev, s tem pa so pogojeni dodatni stroški, ki posledično rastejo v milijone evrov.
  
Bolečine v hrbtu in nogah, ki so posledica dela v stoje, so glavni elementi pri razvoju telesnih okvar, zato je iskanje pravih rešitev za zmanjševanje fizične utrujenosti in optimiziranje delovnega okolja ključnega pomena.
  

3M (East) AG Podružnica v Ljubljani

proizvajalec talnih oblog in folij za steklo

več

 

LARS d.o.o. - talne obloge

Salon talnih oblog Veleprodaja: dekorativne vinilne talne obloge Karndean (Lightline, Conceptline, Projectline, Pure Wood), tehnične vinilne talne obloge Polyflor, zaključne kotne letve Döllken

več

 
 
 
Gradnja objektov Dežman d.o.o. Že od leta 1964 - z občutkom!
Urejanje okolice Lap d.o.o. Tlakovanje dvorišč, asfaltiranje
Gradnja objektov Lap d.o.o. Gradbeništvo, gradnja na ključ
Izdelava popisa del Dežman d.o.o. Strokovno, pregledno, realno ...