Predpražniki

Ob vstopu v objekt so te talne obloge različnih dimenzij prvo, na kar stopi obiskovalec. Poleg njegove varnosti in učinka na čistočo notranjosti objekta, lahko predpražnik deluje kot propagandni material.
Predpražniki
  
Umazanija, vlaga in prah puščajo vidne sledove v stavbi. Če čiščenju prostorov ne namenimo dovolj časa in denarja, bo prvi vtis o podjetju negativen, včasih celo odklonilen. Poleg tega umazana in spolzka tla pomenijo nevarnost, da bi prišlo do poškodb. Vhodni prostor torej igra ključno vlogo – prvi pozdravi obiskovalce in zaposlene, ščiti pred zdrsi in padci in zmanjšuje stroške vzdrževanje stavbe.
  
Vhodne talne obloge lahko že pri načrtovanju gradnje in kasneje pri prenavljanju pomagajo oblikovati zelo učinkovit vhodni prostor. Pravilno izbrane talne obloge se tiste, ki se preprosto prilagodijo vaši notranji arhitekturi. Njihova glavna funkcija je odstraniti do 100% umazanije in vode s čevljev zaposlenih in obiskovalcev, ki prihajajo v stavbo in to še preden dosežejo recepcijo in povzročijo škodo v notranjosti stavbe.
 
Odstraniti, ujeti in skriti umazanijo so res najpomembnejše funkcije vhodnih talnih oblog, vendar ne gre zanemariti tudi njihovega estetskega učinka, zaščite tal, varnosti in zmanjšanja stroškov vzdrževanja.
 
Vhod je kot vizitka stavbe. Ko zaposleni in obiskovalci vstopijo v stavbo, je odločilnega pomena, da je ta videti urejena in profesionalna, pri tem pa pomaga tudi vhod, ki ste ga oblikovali. Brez umazanije ali obrabljenih tal. Učinkovite talne obloge pomagajo pri odstranjevanju, zadrževanju ter skrivanju umazanije in vlage, to pa pozitivno vpliva na ugled podjetja in vaših zaposlenih. Poleg tega lahko vhodne talne obloge lahko tudi podpirajo stil vašega podjetja in korporativno strategijo, saj jih lahko opremite z dizajnom, pa naj bo to vaš logotip, ime ali določena oblika obloge.
 

3M (East) AG Podružnica v Ljubljani

proizvajalec talnih oblog in folij za steklo

več