Pregled popisov del in ocena izvajalske ponudbe

Še pred podpisom pogodbe z izbranim izvajalcem izkoristite možnost, ki vam jo nudimo!
Pregled popisov del in ocena izvajalske ponudbe
  
Nudimo vam pregled popisa del iz projekta (realnost količin, zajem postavk, ...) ter oceno realnosti ponudbe izbranega izvajalca - že za manj kot 1% investicijske vrednosti.

Na podlagi več kot 20 letnih izkušenj iz izdelave popisov del, projektiranja, izdelave ponudb za gradbena in obrtniška dela, vodenja gradenj, izdelave obračunov in raznih pokalkulacij, da ne omenjamo naših izkušenj s področja javnih naročil gradenj in storitev vam lahko za minimalen strošek prihranimo kar nekaj slabih ur, dnevov ali noči, da obiskov in stroškov sodišč ne navajamo. S strani projektanta izdelane popise del podrobno pregledamo, ugotovimo njihovo ustreznost glede na načrt ter ...  Po domače povedano - izdelamo "suho" gradbeno knjigo in jo povežemo s cenami, ki vam jih nudi izbrani ponudnik ter na koncu primerjamo številke.

 
Bodite še pred pričetkom del pripravljeni na pasti, ki se lahko skrivajo v vašem projektu ...

... in vam lahko pokvarijo užitek ob vaši investiciji.

Za podrobne informacije nas kontaktirajte preko e-pošte #EM#696f646c446274666c606764226e6162#EM# ali preko GSM 041/652-744.
 
Ne prezrite ... strošek, manjši od 1% investicijske vrednosti (glede na projekt, zahtevnost in vrednost) vam lahko prihrani na tisoče evrov in nešteto ur prostega časa (da o izgubljenih živcih ne govorimo).