V majhni kopalnici naj bo vse, kar potrebujemo

Bralec F. L. iz Bovca želi v sorazmerno majhnem prostoru, namenjenem kopalnici, namestiti kar največ elementov, ki naj bi jih imela kopalnica. [Delo in dom]
V majhni kopalnici naj bo vse, kar potrebujemo
   
Poleg wc in udobnega umivalnika bo potreboval kabino za prhanje, prostor za pralni stroj, nekaj malega prostora pa še za shranjevanje brisač, kozmetike in podobno.
   
Ob vsem naštetem je v željah bralca gotovo zajeta tudi želja po prehodnosti oziroma dostopnosti do posameznih elementov v kopalnici. Vrata se odpirajo iz prostora, kar je dobro, zato naj tako tudi ostane.
  
   
    
Wc namestimo desno za vhodom, kjer so že pripravljene napeljave. Sledi kabina za prhanje, ki naj bo velika 90 x 70 centimetrov, poleg nje pa bo še prostor za pralni stroj, ki pa naj ne bo globok več kot 40 centimetrov.
   
Umivalnik namestimo levo od vhoda. Pod njim lahko postavimo omarico, ki bo zajela kvečjemu še sifon, saj bomo potrebovali še prostor za košaro s perilom. Poleg omarice pod umivalnikom lahko – odvisno od potreb – namestimo še eno visečo nad pralnim strojem ali (in) nad parapetnim zidom.
   

Mladen Novak, univ. dipl. inž. arh.
vir: Delo in dom, 18.05.2005
   

 
 
Izdelava popisa del Dežman d.o.o. Strokovno, pregledno, realno ...
Urejanje okolice Lap d.o.o. Tlakovanje dvorišč, asfaltiranje
Urejanje okolice Lap d.o.o. Tlakovanje dvorišč, asfaltiranje
Gradnja objektov Dežman d.o.o. Že od leta 1964 - z občutkom!