Alarmni sistemi

Različne alternativne fizične prisotnosti, kot alarmne dojave v varnostni center, so koristne, vendar to ne zadrži vloma in kraje. Z vgradnjo alarmnega sistema in povezljivosti na varnostni center, uporabnik dobi občutek, da je popolnoma varen.
Alarmni sistemi
  
Kjub stalnemu razvoju tehnologije je še naprej nemogoče kompletno preprečiti lažne alarme. Najbolj pogosti vzroki (razen vgraditve nekvalitetene opreme) je nestrokovno projektiranje sistema, nekvalitetna instalacija, ali tudi napake samih uporabnikov, ki uporabljajo alarmni sistem.
  
Prvi korak, ki ga je potrebno naresti, je izbira podjetja, ki vam bo predlagala tehnične rešitve in ustrezno instalirala adekvatno opremo ter educirala uporabnika, kako uporabljati alarmni sistem.
 
Treba naglasiti, da se aktivacija alarmnega sistema in dojava varnostni službi zgodi po vlomu, kar izkušenem vlomilcu ne bo težava, da vseeno kaj ukrade in zbeži.
  
Škoda je že narejena. Materijalna, kot razbito okno, steklo, vrata, ukradena oprema, ali pa nematerijalna, katero vam zavarovalna hiša v glavnem ne bo priznala, kot npr. vrednih informacij na disku ukradenega računalnika, itd. Čeprav so alarmni sistemi zelo uporabni, je zelo koristno vedeti, da alarmni sistemi niso namenjeni preprečitvi vloma, ampak za detektiranje vloma in limitiranju časa, katerega ima vlomilec na razpolaganju.
  
Alarmni sistemi so v glavnem v funkciji izven delovnega časa. Video nadzorni sistem dela 24 ur na dan in omogoča uporabniku, da bo bo bolj efektiven tokom vsakodnevnega dela.Npr. čuvaj ima lahko CCTV monitor in preko njega nadgleduje in čuva celotni objekt in okolico objekta, lastnik ali poslovodja pa lahko nadgledujeta delovni proces in nadzirata zaposlene pri delu. Video slike se snemajo, v novejšem času, na digatalnem video snemalcu. Posnetki služijo za kasnejšo analizo in najpomebnejše je imeti kvaliteten posnetek.
  
V primeru vloma je ves dogodek posnet, kar omogoča lažje preizskovanje za vlomilcem.
  

ELEKTROINŠTALACIJE BOHINC PAVEL s.p.

Električne inštalacije, alarmne naprave.

več

 

elektro PIRNAT s.p.

elektroinštalacije, pametne inštalacije EIB/KNX, projektiranje, centralni nadzorni sistemi, računalniške mreže, stikalni bloki, protivlomni sistemi, elektro forum

več

 

ELEKTRA d.d.

električne, telefonske instalacije

več

 

BELK d.o.o.

Izvedba kompletnih električnih inštalacij na stanovanjskih,poslovnih in industrijskih objektih

več

 

Eltez d.o.o.

specializirana za prodajo telekomunikacijskega, elektrotehničnega material ter varovalne opreme

več

 

WHP-TEHNIKA d.o.o.

Alarmni sistemi, posredniška prodaja.

več

 

Entia d.o.o.

Entia je globalno inovativno podjetje aktivno na področju razvoja, proizvodnje in implementacije produktov inteligentnega doma.

več

 

NetEL, Matevž Narobe s.p.

Servis, vzdrževanje in montaža vseh vrst elektronskih naprav in računalnikov

več

 

GRADNEP BOŽIDAR SAVIĆ S.P.

Elektroinstalacije na stanovanjskih, poslovnih industrijskih in drugih objektih. Projektiranje, tehnično svetovanje, izvedba, meritve.

več

 

ELEKTRIČNE INSTALACIJE ZVONE KUŠAR S.P.

Elektro Kušar ponuja projektiranje in izvedbo vseh vrst elektroinstalacij. Izvajamo električne inštalacije tako za stanovanjske hiše in stanovanja, kot za poslovne objekte.

več

 
 
 
Ureditev dvorišč Dežman d.o.o. Tlakovanje, asfaltiranje, ...
Fasaderstvo Lap d.o.o. Kvalitetna izdelava fasad
Urejanje okolice Lap d.o.o. Tlakovanje dvorišč, asfaltiranje
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti