Nadstreški za vaš avto

Ne glede na letni čas je skrb za naše jeklene konjičke včasih kar pretirana, večinoma pa primerna.
Nadstreški za vaš avto

  
Vsako leto s področja poškodovanih vozil odteče iz naših denarnic kar zajeten kupček denarja, ki ga namenimo za saniranje poškodb avtomobilov.
  
Danes že skoraj nepogrešljivi nadstreški so nadomestili pomanjkanje in zamudno gradnjo zidanih garaž. In našim jeklenim konjičkom ne dajejo zavetja samo v času zime, ampak tudi v drugih letnih časih, ko so prisotni dež, neurja in toča. Nepogrešljivi so na domačem dvorišču, kjer že dolgo časa samo eno garažno mesto ni več dovolj. Zaščitite svoje vozilo pred nepotrebnimi stroški in izgubo časa.
 
Smiselnost nakupa je v:
- prihranku časa in denarja pri čiščenju avtomobila,
- daljši življenjski dobi in ohranjeni kvalitetni pločevini avtomobila,
- zmanjšanju in preventivi tveganja poškodb na avtomobilu,
- zaščiti pred dežjem, točo, snegom, mrazom, UV-žarki, žledom itd.,
- prihranku časa in zmanjšanju težav pri dokazovanju poškodb ter izplačil odškodnin.


Materiali so lahko:

- les,
- jeklo,
- plastika,
- aluminij.

nadstresek avto1

Gradnja je večinoma montažna
Konstrukcija je lahko zasnovana tako, da stoji dejansko sama brez pritrditve. Zaradi dodatnih obremenitev, kot so sneg in veter, jo je vseeno treba pritrditi v armirano betonsko ploščo.

Čas izvedbe
Ker so vsi elementi skrbno pripravljeni že v delavnici, potrebujejo izvajalci za montažo lahko tudi samo en delovni dan. Če gre za bolj zahtevno vrsto, se utegne izvedba zavleči do največ tedna dni.

Prednosti
S svojo obliko se elegantno prilagaja vsakemu okolju. Sami podporni stebri so skonstruirani tako, da omogočajo nemoteno široko odpiranje vrat vozila pri parkiranju. Pri vstopanju in izstopanju iz vozila ni motečih predmetov. Podporni stebri in močni nosilci kritine skrbijo za večjo stabilnost celotne konstrukcije.

Cena
Cene se gibljejo v povprečju od minimalno 1500 do 7000 evrov za nadstrešek za eno vozilo. Cene se individualno prilagajajo glede na različne želje, potrebe, vrste gradenj, materialov in velikosti.

Garancijska doba
Je največkrat za dobo enega leta. Individualni proizvajalci pa nudijo glede na posebne materiale garancijo tudi od sedem do deset let.
Velika in manjša podjetja iz vseh regij vam torej nudijo pestro ponudbo lesenih, plastičnih, jeklenih ali aluminijastih montažnih nadstreškov, ki so lahko prekriti s plastičnimi masami ali pa, če ste ljubitelj tradicionalne gradnje, tudi s kritino.

Čas, ki ga izvajalec porabi za izvedbo in strošek, je zanemarljiv dejavnik, saj NADSTREŠKI predstavljajo dolgoročno in racionalno naložbo. Ne pustite, da vas pozimi preseneti sneg in toča spomladi uniči vaš avto. Preprečite prehitro rjavenje pločevine in težave pri izplačilu zavarovalnic. Delujte premišljeno in preudarno in naj vam ta naložba prihrani čas in denar.

PININO

Gradbeno podjetje z 25 letno tradicijo, opravljamo za vas vse storitve od novogradenj, adaptacij, sanacij, nadstreškov, konstrukcij, lesenih, kovinskih ...

več