Čiščenje oken

Če hočete, da bodo vaša okna in vrata še dolgo lepa, jih je treba redno čistiti in vzdrževati.
Čiščenje oken

  
Seveda je s sodobnimi materiali veliko manj dela kot z lesom, toda nekaj pozornosti vendarle potrebujejo tudi plastični materiali in aluminij.

Vsekakor pa je za lepa okna treba poskrbeti s čiščenjem stekel, ki jih čistimo s čistilom za steklo in s krpo. Idealna kombinacija, ki so jo poznale že naše mame, sta jelenova krpa za prvo brisanje in papirnate brisače za poliranje. Vedno pogosteje pa se uporablja tudi pripomoček, ki ga uporabljajo vozniki za čiščenje avtomobilskih stekel. Z gumastim delom, ki se dobro prilega gladki stekleni površini, lahko z malo vode in čistila učinkovito odstranimo tako umazanijo kot tudi lise.
 
Okenska stekla je potrebno tako z notranje kot z zunanje strani očistiti večkrat letno, vsakdo pa naj bi jih očistil vsaj dvakrat letno.

 

LS BLEŠČICE d.o.o.

Smo manjše storitveno podjetje s sedežem v Ljubljani, poslujemo pa po celotni Sloveniji. Naše podjetje je mlado a z vsemi in dolgoletnimi izkušnjami na področjih, za katere smo specializirani. Ta področja oziroma dejavnosti so: čistilni servis, hišniška dela, slikopleskarstvo ter urejanje okolja.

več

 
 
 
Ureditev dvorišč Dežman d.o.o. Tlakovanje, asfaltiranje, ...
Fasaderstvo Lap d.o.o. Kvalitetna izdelava fasad
Gradnja objektov Dežman d.o.o. Že od leta 1964 - z občutkom!
Fasaderstvo Lap d.o.o. Kvalitetna izdelava fasad