Izsuševanje vlage

V današnjih časih so roki gradnje vedno krajši, hitrost gradnje večja, uporaba novih in dražjih gradbenih materialov, vendar se srečujemo tudi z vse več reklamacijami končnih kupcev oz. investitorjev.
Izsuševanje vlage
 
Hitra, moderna gradnja stanovanjskih, poslovnih, skladiščnih objektov zahteva pospešeno sušenje estrih-ov in sten, le suh, primerno vlažen objekt bo omogočil kvalitetno nadaljevanje gradnje in zdravo, prijetno bivanje, primerne delovne pogoje in kvalitetno skladiščenje različnih artiklov.

Objekti prizadeti v poplavah, požarih, izlitju sanitarne vode itd., so potrebni temeljite sanacije, le te vam izvajalci izsušijo in po potrebi gradbenih del sanirajo v prvotno stanje pred poškodbo.

Tempo gradnje, kratki roki izvedbe ne dopuščajo "mrtve sezone" v zimskem času, zato vam tovrstni izvajalci nudijo ogrevanje prostorov z vpihovanjem toplega zraka, ogrevanje skladišč, poslovnih prostorov z mobilnimi vpihovalci toplega zraka.

V primeru, da se šele odločate, začenjate z novogradnjo, vam lahko ponudijo popolno rešitev gradnje objekta odtemeljev do strehe.
  
Turbinsko kondenzacijska metoda:
V tem načinu izsuševanja gre za kombinacijo delovanja kompresorja za vpihovanje zraka in sušilca zraka. Kompresor za vpihovanje zraka pospeši in zanesljivo preprečuje škodo na novogradnjah, prenovah in škodah na objektih zaradi vode. Kompresor v ali pod izolacijsko plast vpihava suh in topel zrak. Suh zrak iz izolacijskega materiala posrka vlago in jo s pomočjo nadtlaka prenese v zaprt prostor, v tem prostoru vlago iz zraka posrkajo posebni sušilci zraka, vlago (vodo) pa odložijo v posebnem zbiralniku vode, kompresor nato ponovno posrka suh zrak in ga s pomočjo nadtlaka piha v izolacijsko plast. Ta krog delovanja se ponavlja, dokler ni dosežena želena vlažnost estriha, ometa ne steni, zraka oz. dokler ni izolacijska plast popolnoma suha v primeru vodnih škod. TA NAČIN IZSUŠEVANJA JE NAJBOLJ UČINKOVIT IN PRIPOROČLJIV.

Kondenzacijska metoda:
Pri kondenzacijski metodi gre za uporabo le sušilcev zraka, ki so primerni za izsuševanje novogradenj, prenov, vodnih škod na objektu, končanih mavčarskih delih... pospešuje sušenje gradbenih substanc.
  

EISBAR d.o.o.

sušenje novogradenj, sušenje estrihov, izsuševanje prostorov in tlakov po vodnih škodah, merjenje vlažnosti gradbenih substanc, ...

več

 

SENZAL , osuševanje prostorov , meritve vlage , sanacije d.o.o.,

Naše delovno področje sega od ugotovitve vzroka za nastalo škodo, izvedbo meritev vlage v prostoru in materialih, popolnega dokumentiranja škodnega primera, izsuševanje estrihov s turbo izpihovanjem izolacije, osušimo stene s sušilci sten,. Ugotovimo vzrok nastanka plesni in jo odstranimo

več

 

Köster Slovenija-izolacijski sistemi

Izolacijski sistemi za novogradnje in sanacije

več

 

Zoral d.o.o.

Izsuševanje - razvlaževanje - sušenje objektov. Najem sušilcev in opreme za izsuševanje novogradenj in saniranje po vodnih škodah.

več

 
 
 
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti
Strojni ometi Lap d.o.o. Na notranjih in zunajnih površinah
Strojni ometi Lap d.o.o. Na notranjih in zunajnih površinah
Izdelava popisa del Dežman d.o.o. Strokovno, pregledno, realno ...