Kopalniške armature

Sanitarne armature so nepogrešljiv element vsake kopalnice. Zato je še posebej pomenbno, da so te kvalitetne in, da je zagotovljen servis le teh.
Kopalniške armature
  
Opremite svojo kopalnico z vodovodnimi armaturami v klasičnem, sodobnem in avantgardnem slogu, ki jih narekujejo nove linije v kopalniškem prostoru.

Široka izbira sodobnih vodovodnih armatur vam daje možnost, da daste ugodju globlji pomen, saj nudijo možnost izbire, prilagodljivosti in mnogostransko uporabnost.
 

Poznamo več vrst mešalnih baterij, in sicer z navojnima gumboma za toplo in mrzlo vodo. Obstajajo tudi enoročne baterije z ročico, pri katerih uravnavamo temperaturo vode s pomikom ročice v vodoravni smeri, v navpični pa njen dotok. Tako lahko hitreje in lažje nastavimo temperaturo vode. Med drugim poznamo senzorske baterije z avtomatičnim zapiranjem vode in take, ki jih odpremo s pomočjo tipke, zaprejo pa se samodejno po določenem času.

Pri armaturah za prhanje je pomembno, da imajo možnost nastavljanja višine, kadar je pritrjena na steno, hkrati pa naj omogoča tudi premikanje po prostoru s cevjo. Nastavljanje temperature vode mora biti enostavna.

Pri nakupu armature je pomembno, da ne gledate samo na njen estetski videz, ampak pomislite tudi na to, koliko dela boste imeli s čiščenjem vodnega kamna, ki ga na armaturi pustijo vodne kapljice. Šumnost armature je prav tako pomembna. Tiste z nizko šumnostjo so sicer dražje vendar se vam bo nakup takih armatur obrestoval. Pomembna pa je tudi garancijska doba in ali bodo rezervni deli na voljo v času celotne življenjske dobe izdelka.
  

DOM trade d.o.o., Žabnica

Gradbeni materiali za gradnjo od temeljev do strehe in obnovo vašega doma.

več

 

ASPA TRADE d.o.o.

Trgovina z gradbenim materialom, lesom, sanitarno opremo, kemičnimi in kovinskimi izdelki ter inštalacijskim materialom, stavbnim pohištvom.

več

 

Adria 1 2 3 d.o.o.

Zelo ugodna ponudba Granita, Marmorja, Dekorativnega kamna, ter kopalniškega pohištva.

več