Servisni prostori

Servisni prostori
Pod to oznako spadajo kopalnice, savne, hodniki, stopnišča, vhodi, ...

Servisni prostori so arterije našega doma. Po njih se gibljemo iz enega prostora v drugega. Na eni strani nas pozdravijo, ko stopimo v hišo ali stanovanje, na drugi strani pa nas vabijo, da vstopimo v posamezni prostor. Zanje je značilno, da se jim moramo pri načrtovanju in oblikovanju posvetiti veliko pozornosti, saj so zanje značilne nepravilne oblike, pomanjkanje svetlobe in sredinska umeščenost v hiši.

Pri opremljanju s pohištvom in oblikovanju prostora, se moramo posvetiti dejanski strukturi prostora in razporeditvi ostalih prostorov. S poudarkom na morebitni posebnosti, bomo dosegli občutek simetričnosti v sicer nesimetričnem prostoru. Dovolj je, da izberemo barvno kontrastna tla ali pod stropom dodamo pas temnejše barve. Manj zanimive ali celo moteče značilnosti prostora lahko zakrijemo ali pa prebarvamo (če je to mogoče).

Če prostor sam po sebi nima vizualno zanimivih točk, jih ustvarimo sami. Pomembno je, da nek element, ki je pravilno umeščen in zadosti osvetljen, privablja poglede. To je lahko okno, slika, preproga ali kaj drugega. Prazne stene zapolnimo s slikami, ki jih pravilno osvetlimo.

Janzovnik Suzana Strozer s.p.

Opravljamo zaključna gradbena dela: fasaderstvo, keramičarstvo, slikopleskarstvo, montaža mavčnih plošč, ...

več

 

ADRIAPOOL d.o.o.

Bazeni vseh vrst in oblik, vsa bazenska tehnika in oprema, dezinfekcija vode, svetovanje, servisiranje, montaža, vzdrževanje bazenske vode, whirlpooli, savne - finske, parne, infrardeče.rn

več

 

AQUALAND d.o.o.

Projektiranje in inženiring savn.

več

 

AKRON d.o.o.

Pohištvo po meri, izdelava; specializirani na vgradne omare z drsnimi vrati Vgradne omare z drsnimi vrati in drugo pohištvo po meri; razmišljajte o nas kot o notranjih oblikovalcih, osredotočenih na iskanje in uresničevanje rešitev s 100% izkoristkom vašega prostora" rn

več

 

Polaganje naravnega kamna in posredništvo Kotnik Štefan s.p.

Polagamo vse vrste naravnih kamnov,tlakovce,urejamo okolice...

več

 

Mizarstvo Sobočan

vrhunski izdelki kot so kuhinje, vrata, različne vrste omar, spalnice za odrasle, otroke in mladino, dnevne sobe, kopalnice in drugo pohištvo.

več

 

DOM trade d.o.o., Žabnica

Gradbeni materiali za gradnjo od temeljev do strehe in obnovo vašega doma.

več

 

BRIKA, d.o.o.

Kamen naravni - obdelava, Kamnoseški, kamniti izdelki - montaža, vgrajevanje

več

 

GRčA, montažno mizarstvo

Tomaž Žumer s.p. - izdelujemo razne izdelke iz lesa za vaš dom: balkonske ograje, lesene opaže zunaj in znotraj, različno pohištvo, lesene terase, ...

več

 

OMISLI.si

Pridobite ponudbe preverjenih izvajalcev direktno na vaš e-naslov!

več

 

KOVINARSTVO, Avberšek Anton.s.p.

Ograje aluminijaste, ALU , inox in kovane, notrane, stopniščne za balkon, vrt in druge namene, ter izdelovanje drugih kovinskih izdelkov po naročilu

več

 

DOLNOV, d.o.o. Kranj

Zastopamo in prodajamo izdelke domačih in tujih proizvajalcev keramičnih ploščic in kopalniškega pohištva. Dolnov inženiring prevzame celotno svetovanje in izvajanje keramičnih in vodovodnih instalacij.

več

 

ELEMENT-ARE d.o.o.

Kuhinje in pohištvo za dom.

več

 

Adaniz d.o.o.

granitne kocke, granitni robniki, granitne ploščice, granitni tlakovci, bazaltne kocke

več

 

Mizarstvo Bečaj s.p.

proizvodnja pohištva po naročilu: - jedilniške garniture - kuhinje - oprema bivalnih ter poslovnih prostorov

več

 

ASPA TRADE d.o.o.

Trgovina z gradbenim materialom, lesom, sanitarno opremo, kemičnimi in kovinskimi izdelki ter inštalacijskim materialom, stavbnim pohištvom.

več

 

BREZAVŠčEK kamnoseška dejavnost d.o.o.

Izdelava kamnitih vrtnih miz in klopi, cvetličnih in drugih vrtnih korit, vodnjakov, umivalnikov, fontan, oblog ribnikov in bazenov, tlaki, stopnice,okenske police, enostavni in mozaik tlaki, masivni okenski in vratni okvirji, nagrobni spomeniki in dodatki.

več

 

Biparket d.o.o.

Prodaja klasičnih parketov, kmečkih podov, gotovih dvo- in troslojnih parketov

več

 

Adria 1 2 3 d.o.o.

Zelo ugodna ponudba Granita, Marmorja, Dekorativnega kamna, ter kopalniškega pohištva.

več

 

Mizarstvo Primož Artač s.p.

Izdelava notranjega pohištva po meri - izdelava kuhinj, dnevnih sob, spalnic, otroških sob, predsob,kopalnic, pisarn, ipd.

več