Oglaševanje na gradimo

Na straneh z rastočim obiskom priporočamo oglaševanje vsem, še posebej pa podjetjem (posameznikom) s področja, ki ga pokrivamo.
 

gradimo 2012 oglasevanje zg

Spoštovani,

zavedamo se, da je v današnjem času težko preživeti, še posebej, če vas stranke ne spoznajo, če ne zvejo za vas, če ne ...

Da bi vam olajšali delo, smo na Spletnem portalu za gradnjo - GRADIMO.com pripravili posebno paketno ponudbo oglaševanja - dodatne predstavitve našim obiskovalcem preko seznamov ponudnikov, za manj kot eno kavico dnevno.

vizitka paketia 2012      vizitka paketib 2012   vizitka paketic 2012

Vsak paket vsebuje določene funkcije, dodatne izspostavitve ponudnika preko boljših pozicij v pregledih, iskalnikih, oglaševanje preko besedilnih oglasov, dodatna oglaševanja preko pasic, ...   Podrobnosti o samih paketih z vizualnimi predsatvitvami si lahko ogledate tukaj.


gradimo 2012 ponudniki

Podrobnosti si lahko ogledate v pripetem dokumentu:   GRADIMO-oglasevanje_2012.pdf.  Vrednosti ne vsebujejo DDV.

  

KRATKA PREDSTAVITEV:

Na GRADIMO.com, spletnem portalu za gradnjo, ki že od leta 1999 nudi obiskovalcem (brezplačno) brskanje po seznamih izvajalcev oz. ponudnikov, opisih in uporabi  materialov, proizvajalcev, seznanjamo jih s potrebno dokumentacijo, ... vam je na voljo še nekaj oglasnih možnosti.

Izkoristite potencial naših strani in še dodatno sporočite našim obiskovalcem (mimogrede mesečno preko 35.000 obiskovalcev s preko 7.500 prikazi dnevno) da jih cenite, pričakujete, ...

Osnovna ciljna skupina so ljudje, ki gradijo ali opremljajo hišo, stanovanje, poslovne prostore oz. se s tem ukvarjajo profesionalno. Po podatkih anket so to ljudje z visoko izobrazbo, stari med 28 in 40 let, ki pogosto prejemajo višje dohodke. Gre seveda za “računalniško pismene ljudi”, ki iščejo potrebne informacije in so bolj verjetni kupci. Večina jih nanovo rešuje svoj stanovanjski problem, gradijo ali opremljajo stanovanje.
Vsekakor so obiskovalci na GRADIMO.com ozko profilirana in pomembna skupina potencialnih kupcev

Na vsako vaše vprašanje, nejasnost ali potrebo po dodatni razlagi ponudbe smo na voljo preko e-pošte #EM#696f646c446274666c606764226e6162#EM# oz. med 9. in 17. uro na tel. 041/652 744.
 
Naj vas še posebej opozorimo na možnosti, ki vam jih nudimo: