Oglaševanje na gradimo

Izkoristite potencial portala, kjer nas dnevno obišče precejšnje število uporabnikov, ki so vaši bodoči kupci.
 

KRATKA PREDSTAVITEV:

Na GRADIMO.com - spletnem portalu za gradnjo, ki že od leta 1999 nudi obiskovalcem (brezplačno) brskanje po seznamih izvajalcev oz. ponudnikov, opisih in uporabi  materialov, proizvajalcev, seznanjamo jih s potrebno dokumentacijo, ... vam je na voljo kar nekaj oglasnih/predstavitvenih možnosti.

Izkoristite potencial naših strani in še dodatno sporočite našim obiskovalcem da jih cenite, pričakujete, ...

Osnovna ciljna skupina so ljudje, ki gradijo ali opremljajo hišo, stanovanje, poslovne prostore oz. se s tem ukvarjajo profesionalno. Po podatkih anket so to ljudje z visoko izobrazbo, stari med 28 in 40 let, ki pogosto prejemajo višje dohodke. Gre seveda za “računalniško pismene ljudi”, ki iščejo potrebne informacije in so bolj verjetni kupci. Večina jih nanovo rešuje svoj stanovanjski problem, gradijo ali opremljajo stanovanje.
Vsekakor so obiskovalci na GRADIMO.com ozko profilirana in pomembna skupina potencialnih kupcev

gradimo 2012 oglasevanje zg

Zavedamo se, da je v današnjem času težko preživeti, še posebej, če vas stranke ne spoznajo, če ne zvejo za vas, če ne ... Zato vam nudimo dva načina sodelovanja.

predstavite se gradimo
Predstavite se našim obiskovalcem s podrobnim opisom, prikazanim logotipom v vseh seznamih, besedilnimi oglasi, banerji, ...
Podrobnosti so na voljo tukaj.

 

  

Na vsako vaše vprašanje, nejasnost ali potrebo po dodatni razlagi ponudbe smo na voljo preko e-pošte #EM#696f646c446274666c606764226e6162#EM# oz. med 9. in 17. uro na tel. 041/652 744.
 
Naj vas še posebej opozorimo na možnosti, ki vam jih nudimo: