Vrtna uta

Pozdravljeni Ker obdelujem vrt in nekaj sadja bi nujno potrebovala vrtno uto, da spravim vanjo vse orodje in kar potrebujem pri obdelovanju saj imam oddaljeno od stanovanja, kjer živim cca 5 km. Ta moj vrt pa je v bližini ceste zato ne morem pustit kosilnice in vsega orodja kar tako, saj v bloku tudi nimam kam to spravit in tudi kosilnice ne morem prevažat sem ter tja. Prosim če mi navedete kako mora bit postavljena in dimenzija. Razmišljam da bi jo kupila v Obiju cca 2,5x2m. Hvala za odgovor.
Vrtna uta
  
O pogojih, ki pogojujejo postavitev raznih lop, nenamenjenih bivanju na kmetijskih zemljiščih smo pripravili kratek prispevel - dosegljiv je spodaj.
 
Bi vam pa predlagali - že zaradi same požarne in protivlomne varnosti, da namesto lesene lope razmišljate o kovinskem kontejnerju (če imate seveda dostop z avtodvigalom).
 

Gradnja pomožnih objektov na kmetijskih površinah

Zadnje čase prejemamo kar nekaj vprašanj na temo gradnje lope na nezazidljivih, kmetijskih površinah. več
 
Vprašanje poslal: V.R.
Odgovor:
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas