Strošek nadzornika

Gradili bomo enodružinsko hišo v lastni režiji. Ker je menda gradbeni nadzornik obvezen me zanima ali obstaja kakšen spisek nadzornikov in kolikšen strošek to za investitorja predstavlja?
Strošek nadzornika

Na naših straneh imamo v seznamu ponudnikov v rubriki Gradbeni nadzor vpisanih kar nekaj nadzornikov gradenj - za skok v rubriko kliknite tukaj.
 
Sam strošek dela nadzora gradnje je najpogosteje vezan na vrednost izgradnje objekta in se za celotni objekt giblje nekje med 2,7 in 3,5%.
 
Svetujemo vam, da izberete nadzornika, ki je lociran v vaši bližnji okolici, kajti le tako bo lahko kakovostno in redno vsak dan nadzoroval napredovanje gradnje in takoj opozoril izvajalca / izvajalce na nespoštovanje projekta, ...
 
Vprašanje poslal: alja
Odgovor: GRADIMO.com
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas