Strošek nadzornika

Gradili bomo enodružinsko hišo v lastni režiji. Ker je menda gradbeni nadzornik obvezen me zanima ali obstaja kakšen spisek nadzornikov in kolikšen strošek to za investitorja predstavlja?
Strošek nadzornika

Na naših straneh imamo v seznamu ponudnikov v rubriki Gradbeni nadzor vpisanih kar nekaj nadzornikov gradenj - za skok v rubriko kliknite tukaj.
 
Sam strošek dela nadzora gradnje je najpogosteje vezan na vrednost izgradnje objekta in se za celotni objekt giblje nekje med 2,7 in 3,5%.
 
Svetujemo vam, da izberete nadzornika, ki je lociran v vaši bližnji okolici, kajti le tako bo lahko kakovostno in redno vsak dan nadzoroval napredovanje gradnje in takoj opozoril izvajalca / izvajalce na nespoštovanje projekta, ...
 
Vprašanje poslal: alja
Odgovor: GRADIMO.com
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas

 
Gradbeni nadzor Ekobus Gradite ali prenavljate?
Fasaderstvo Lap d.o.o. Kvalitetna izdelava fasad
Popravilo ograje? Omisli.si Iščete ponudbe preverjenih izvajalcev?
Nadzornik Ekobus Nadzornik Žiga se za gradnjo res pobriga!
Zidarska dela Omisli.si Iščete ponudbe preverjenih izvajalcev?