Strošek hiše - projekta

Spoštovani! Zanima me koliko približno pride strošek hiše v občini Kamnik, ki spada pod krajevno skupnost Pšajnovica. Parcela je zazidljiva, dokumentacijo je potrebno vso uredit. Hiša bi velika 10*12m to je idejni projekt, podkletena, pritličje in mansarda. Potreboval bi pribl. oceno za dokumentacijo gradbenega dovoljenja in za ostale priključke, ki jih potrebuješ. Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Strošek hiše - projekta
  
Vsaka hiša je prilagojena potrebam naročnika in seveda mora biti prilagojena tudi okolici.

Ceno projektne dokumentacije je težko nastaviti samo po m2, za konkretno ponudbo je potrebno več informacij. Cena projektne dokumentacij je odvisna od velikosti, zahtevnosti in lokacije objekta ter želja posameznika.

Stranka mora vedeti kakšni so CELOTNI stroški pri projektni dokumentaciji do gradbenega in uporabnega dovoljenja.

Zato svetujemo da se s projektnim birojem dogovorite za sestanek, kjer vam bodo razložili celoten postopek in seveda kaj njihova ponudba vsebuje. Vsekakor vam bo olajšalo delo in prihranilo ogromno časa ter živcev, če vam bodo znali ponuditi čim več stvari na enem mestu.

Naj ne bo cena prvi, zadnji in edini odločilni faktor. Če bo projekt pomanjkljiv se lahko zgodi da bo v končni fazi gradnja dražja, objekt pa nekvaliteten.

Cene hiš na ključ se gibljejo različno, naj omenim, da v podjetju Inpro 22 d.o.o. nudimo hiše na ključ klasične gradnje po 800,00 Eur za kvadratni meter in 600,00 Eur za montažno gradnjo.
 
Priporočamo, da si preberete tudi članek preko povezave.
 
Za več informacij nas lahko pokličete na spodnje kontaktne naslove.
Inpro 22 svetuje, predlaga, rešuje! Vse na enem mestu!
  

Inpro 22 projektiranje, inženiring in svetovanje, d.o.o.
Tel: 040 169 112
Parmova 41
1000 Ljubljana
http://www.inpro-projektiranje.si
info@inpro-projektiranje.si

 
Vprašanje poslal: Robi
Odgovor: Inpro 22
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas