Nadzor pri sanaciji strehe

Ali je potreben nadzor pri sanaciji strehe na stanovanjskem bloku, površina strehe znaša 283 kvadratov, višina: 4 nadstropja?
Nadzor pri sanaciji strehe
  
Sanacija strehe spada med vzdrževalna dela, za katera po Zakonu o graditvi objektov ne potrebujete dovoljenja, potemtakem tudi ni obvezno imeti nadzornika gradnje.
  
Vseeno pa svetujemo najem nadzornika, ki vam bo skrbel, da bo izvajalec sanacijskih del le te izvedel pravilno, tehnično ustrezno in seveda v pravilni kvaliteti ter ustreznem cenovnem razredu.
  
Strošek, ki vam ga bo "prinesel" najem nadzornika je namreč neprecenljivo majhen proti možnim stroškom zaradi nepravilne izvedbe ali nepravilnega obračuna stroškov.
  
Seznam nadzornikov si lahko ogledate tudi na naših spletnih straneh in sicer >tukaj<!.
   
 
Vprašanje poslal: babič zdravko rimska pl.03 2250 ptuj
Odgovor:
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas