Nadzor nad izvedbo fasade bloka

Pozdravljeni. V našem bloku smo se odločili, da izoliramo naš blok s 20 cm debelim stiroporom, podstrešje prav tako in stropove kletnih prostorov s 5 cm debelim stiroporom. Glede na to, da ne vemo stanovalci kako bo z nadzorom izvajanja dela, vas prosimo da nam odgovorite kako je s tem. Kdo je pristojen za nadzor, morda upravljalec zgradbe, kar pa mislimo, da ni usposobljen. Pa še kako je z garancijo na izvedena dela koliko traja garancija, a je to urejeno s kakšnim zakonom ali kaj podobnega. Za odgovor se vam zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo. Branko
Nadzor nad izvedbo fasade bloka
   
Za izvedbo nadzora nad gradnjo lahko s pogodbo pooblastite vsako osebo, ki izpolnuje pogoje za opravljanje dela nadzornega organa.
 
Kaj mora po ZGO-1 izpolnjevati nadzornik smo že zapisali na naših straneh.
Nadzor nad gradnjo

V svojih podatkih niste navedli vašega kraja, zato vam tudi ne moremo svetovati primernega nadzornega s preverljivimi izkušnjami - vendar si lahko vsaj malo pomagate z našim seznamom ponudnikov:
Ponudniki
   
 
Vprašanje poslal: Branko Grbec
Odgovor:
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas