Nadzor nad izvedbo fasade bloka

Pozdravljeni. V našem bloku smo se odločili, da izoliramo naš blok s 20 cm debelim stiroporom, podstrešje prav tako in stropove kletnih prostorov s 5 cm debelim stiroporom. Glede na to, da ne vemo stanovalci kako bo z nadzorom izvajanja dela, vas prosimo da nam odgovorite kako je s tem. Kdo je pristojen za nadzor, morda upravljalec zgradbe, kar pa mislimo, da ni usposobljen. Pa še kako je z garancijo na izvedena dela koliko traja garancija, a je to urejeno s kakšnim zakonom ali kaj podobnega. Za odgovor se vam zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo. Branko
Nadzor nad izvedbo fasade bloka
   
Za izvedbo nadzora nad gradnjo lahko s pogodbo pooblastite vsako osebo, ki izpolnuje pogoje za opravljanje dela nadzornega organa.
 
Kaj mora po ZGO-1 izpolnjevati nadzornik smo že zapisali na naših straneh.
Nadzor nad gradnjo

V svojih podatkih niste navedli vašega kraja, zato vam tudi ne moremo svetovati primernega nadzornega s preverljivimi izkušnjami - vendar si lahko vsaj malo pomagate z našim seznamom ponudnikov:
Ponudniki
   
 
Vprašanje poslal: Branko Grbec
Odgovor:
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas

 
Gradnja objektov Lap d.o.o. Gradbeništvo, gradnja na ključ
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti
Ureditev dvorišč Dežman d.o.o. Tlakovanje, asfaltiranje, ...
Fasaderstvo Lap d.o.o. Kvalitetna izdelava fasad