Komunalni prispevek

Pozdravljeni, na parceli imamo hišo in garažo, grajeni ločeno. Garaža je opremljena z vodo in elektriko. Zanima me, če v primeru, da garažo dvignemo in spremenimo obliko strehe (za kar je potrebno gradbeno dovoljenje), plačamo "na novo" komunalni prispevek, ali se je možn priključiti oz. uporabljati že obstoječo komunalno strukturo in si ob tem deliti stroške s hišo? Sprašujem, ker me zanima ali je ceneje preurediti garažo v mansardno stanovanje, ali na drugem delu parcele zgraditi novo hišo?
Komunalni prispevek
   
Če boste gradili na mestu obstoječega objekta, boste doplačali zgolj razliko pri komunalnem prispevku. V primeru gradnje novega objekta, bo izračun prispevka večji.
  
 
Vprašanje poslal: T.B.
Odgovor:
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas