Enostavni objekt za prodajo plina

Spoštovani! Želim postaviti enostavni objekt za prodajo plina v jeklenkah. Zanima me, kakšno dokumentacijo rabim, morebitna soglasja od sosedov, ali so kakšne omejitve pri prodaji plina v jeklenkah v strogi stanovansjki soseski invidualnih hiš. V skladišču tega objekta bi bilo cca. 100 jeklenk. Hvala za odgovor! Aleš
Enostavni objekt za prodajo plina
 
Postavitev enostavnega objekta ne predstavlja velikega problema. Zaplete se pri nameravani uporabi tega objekta, ki predstavlja za okoliš določeno stopnjo nevarnosti.
 
Po naših izkušnjah boste za postavitev vašega objekta potrebovali vsaj priglasitev, če ne že kar gradbenega dovoljenja, kjer bo predvsem povdarek na zagotavljanju varnosti vaših sosedov.
 
Za podrobnosti povprašajte na vašem lokalnem oddelku za upravljanje z zemljišči, kjer vam bodo povedali kakšne zahteve imajo.
 
 
Vprašanje poslal: Aleš
Odgovor: Domen
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas