Cenejši načrt za hišo

Zanima me, kako priti do cenejšega načrta za hišo. Na primer, je možno, da ti arhitekt ceneje proda že tipski načrt (torej načrt, ki ga je delal že za koga drugega in želiš ti imeti podobno hišo z nekaj spremembami)? Načrti naj bi stali med 5.000 EUR in 8.000 EUR. Torej, je možno dobiti načrt ceneje? Hvala.
Cenejši načrt za hišo
  
Hmmm, to vprašanje muči mnogo naših obiskovalcev - ne muči pa toliko projektantov, ki v tem primeru zelo spoštujejo določila "cehovske" zbornice, ki so si jih sami določili - z drugimi besedami znajo držati ceno in vam n× prodati projekt, ki so ga takorekoč že nekajkrat predelali podolgem in počez.
 
Svetujemo vam, da pogledate malce naokoli po Sloveniji in povprašate še kakšne druge arhitekte - npr. v Postojno, v Maribor, ...
  
 
Vprašanje poslal: maja
Odgovor: Domen
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas