Vlaga v steni

Spoštovani!
Zanima me ali lahko na bitumenski trak vertikalno dam omete? V garaži mi odpadajo ometi (zunanja sanacija ni možna), katere bi odstranil, na zid nalepil izotekt in naredil omete. Ali bo se bo omet oprijel izotekta?
Druge vrste sanacije ne pridejo v poštev, tudi stiropora ne bom lepil, čeprav bi bilo smiselno - taka je pač situacija. Zanima me samo oprijem.
Hvala!
Vlaga v steni
  
Zelo težko boste zagotovili oprijem ometa na bitumenski trak - če ne prej pa bo čez kakšno zimo omet odpadel, zaradi različnih raztezkov materiala.
 
Pri izvedbi hidroizolacije raje namesto bitumenskega traku uporabite omet iz vodotesnih mas, kot npr. Hidrostop Elastik, proizvajalec Kema Puconci.
  
 
Vprašanje poslal: nn
Odgovor:
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas

 
Gradnja objektov Lap d.o.o. Gradbeništvo, gradnja na ključ
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti
Strojni ometi Lap d.o.o. Na notranjih in zunajnih površinah
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti