Subvencije za ekološko izboljšanje stavbe

Pozdravljeni, slišala sem, da daje MOL subvencije za ekološke izboljšave stavb, v našem primeru fasado s toplotno izolacijo stavbe in sanacijo strehe. V naši hišni skupnosti se namreč odločamo za sanacijo strehe in obnovo fasade s toplotno izolacijo. Ali je to v zvezi s sanacijo stavb res oz. kaj nam priporočate, kam naj se v tem primeru kot hišna skupnost obrnemo. Sonja

 
Trenutno (november 2007) je edini tak razpis na voljo samo na Ekoskladu (www.ekosklad.si), kjer so razpisali Javni razpis za kreditiranje OKOLJSKIH naložb občanov 37OB07A.
 
V preteklosti je Mesto Ljubljana imelo razpise za subvencijo obnove stavb, nevdar trenutno kaj takega na njihovih uradnih spletnih straneh (www.ljubljana.si) ni moč zaslediti.
Priporočamo vam, da rednos spremljate njihove spletne strani, ali pa kar je še boljše, zastavite župano to vprašanje, ki ste ga zastavili nam.
  

 
Vprašanje poslal: Marija Sonja Pezdirc
Odgovor:
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas