Sanacija balkona

Spoštovani! Balkon na stanovanjski hiši zamaka. Voda uhaja skozi fuge in potem skozi betonsko ploščo in seveda tudi v notanjost, tako, da je strop v hodniku in garaži vlažen (na otip). Na vrhu imamo ploščice ob zaključku po celi dolžini pa plošče iz granita debeline 3 cm. Ploščice so dane direktno na betonsko ploščo vrez kakšne izolacije ... Prosim za nasvet, kako sanirati balkon. Hvala in l.p.
Sanacija balkona

 
Glede na opisani problem in na postavko, da je v sami balkonski plošči prisotna vlaga, Vam predlagamo sledečo sanacijo:

   
Na tako pripravljeno in trajno zaščiteno (hidroizolirano) podlago lahko nato polagamo bodisi keramiko, kamen ali les (tik,…), brez rizika zamakanja, saj imamo tesnilni sistem, kateri je extremno elastičen, odporen na vse vremenske pogoje, UV stabilen, pohoden, povsem vodotesen in ob enem še sistem, kateri preprečuje možnost nastajanja Hidrolize, katera lahko pri pogojih vlage in zraka (onesnaženja) pripelje do razpada podlage (mineralne snovi).
 
 
Pri odgovoru nam je pomagal g. Uroš Malovrh, Köster Slovenija.

 
Vprašanje poslal: R.B.
Odgovor:
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas