Reklamacija na postavitev balkonske ograje

Pozdravljeni, naročila sem novo ograjo na balkonu večstanovanjskega bloka iz luksiranega aluminija. Žal nisem dogovorila točne izvedbe, na ponudbi pa tudi ni nič pisalo. Na dan izvedbe "sem zmrznila" in nisem vprašala, čemu taka montaža. Mojstri so staro odrezali in novo fiksirali le v rob balkona na 6 mestih, Zgornje naslonjalo ograjo pa niso fiksirali ne na del stare ograje pri sosedih ne na rob stavbe. ograja je tako samostoječa in ni 100% trdna in fiksna. To me moti in skrbi zaradi varnosti. Kaj lahko storim? Plačala sem po pponudbi polovico zneska. Hvala za odgovor Edita
Reklamacija na postavitev balkonske ograje
  
Naj najprej se "obregnemo" ob besedo mojstri... Če ne vedo, kako se pravilno pritrdi balkonsko ograjo, da je le ta pravilno pritrjena, naj se ne gredo tega posla.
 
Čimprej vložite zahtevek za popravilo - pisno in zahtevajte, da je pritrditev ograje ustrezno izvedena - da vam bo omogočeno gibanje na balkonu brez bojazni, da bi ograja padla dol ... Ali pa kdo z njo!
   
 
Vprašanje poslal: E. M.
Odgovor:
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas

 
Gradnja objektov Lap d.o.o. Gradbeništvo, gradnja na ključ
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti
Fasaderstvo Lap d.o.o. Kvalitetna izdelava fasad