Razpoke na hiši

Hiša, v kateri zdaj živimo, je stara okoli 40 let in je bila prej mišljena kot vikend. Že prej sem opazila razpoke v zidu na zunanji strani, pa tudi dve ogromni razpoki, ki potekata ravno od luknje, iz katere na stropu prihajajo cevi za radiatorje (predvsem v spalnici). Letos smo en del dogradili in popravili streho in zdi se mi, da so se pod vplivom strojev in razbijanja te razpoke še povečale. Ali poznate koga, ki se s temi stvarmi ukvarja in bi nam znal povedati, ali je razpokal samo omet ali je potrebno vbrizgati injekcije. Koliko to stane in ali mi lahko svetujete koga, ki se s tem ukvarja in ima sedež na Obali?

  
Na podobno vprašanje smo že odgovorili in se nahaja med odgovorjenimi odgovori.
  

Kar se pa tiče izvajalcev na obali - vsak dober izvajalec z izkušnjami iz gradnje objektov naj bi bil sposoben izvesti pravilno sanacijo objekta, ki pa ni nujno samo taka kot ste zapisali.
  

V kolikor želite samo ogled in oceno škode ter nasvet glede popravila, nas lahko kontaktirate na tel. 041 652 744 in dogovorili se bomo za obisk, željen termin izvedbe del ter tudi potencialne izvajalce, za katere vemo, da imajo pozitivne izkušnje z tovrstnimi deli.

  

 
Vprašanje poslal: letizia
Odgovor: GRADIMO.com
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas

 
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti
Urejanje okolice Lap d.o.o. Tlakovanje dvorišč, asfaltiranje
Fasaderstvo Lap d.o.o. Kvalitetna izdelava fasad
Ureditev dvorišč Dežman d.o.o. Tlakovanje, asfaltiranje, ...