Plesen na steni

Spoštovani! Živimo v delno podkletenem stanovanju. Poleti smo ga na novo prepleskali. Od jeseni stanovanje nekoliko bolj ogrevamo s centralno kurjavo, ker imamo dojenčka. V zadnjih dneh se je veliko prej kot prejšnja leta na stenah pojavila ponovno plesen, predvsem v bližini vrat in radiatorjev. Vemo, da izolacija sten ni najboljša, zato se pojavlja toplotni most. Zanima me, ali obstaja kakšno sredstvo, s katerim bi zmanjšali to plesen na stenah. Kaj narediti, saj je zima, čeprav živimo na Obali, še dolga. Hvala in lep pozdrav!
Plesen na steni

   

Na takšna in podobna vprašanja smo že obširno odgovarjali zato Vam predlagamo, da si ogledate spodaj navedene prispevke:

  • Kako odpraviti zidno plesen
  • Vlaga na steni
  • Vlaga v sobi

    

1. Odgovor podjetja Kokon, Matjaž Traven s.p. :
Najbrž ste si prebrali članek na slonep.net ,ki govori o škodljivosti plesni in njenemu vplivu na zdravje ljudi. Premaz Thermo-shield Interieur preprečuje nastajanje zidne plesni in ima še vrsto drugih pozitivnih lastnosti. Kar pa je najbolj pomembno je premaz zdravstveno povsem neoporečen. Garancija je 10 let. Za dodatne informacije mi lahko pišete na e-mail:  ali na tel 031/377-789.
Matjaž Traven

  

 
Vprašanje poslal: dejan
Odgovor:
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas