Oddušnik greznice

Lep pozdrav!
Pojavlja se nam smrad v kopalnici in sicer iz WC školjke  (greznica je bila spraznjena pred dvema mesecema).  Kako se naj rešim smradu in kako zgleda odušnik greznice oz. kje točno se ga vgradi.   
Hvala za odgovor.
Oddušnik greznice
  
Odduh na greznici se vgradi oz. naj bi bil vgrajen nad greznico samo oz. je lahko tudi na skrajnem vrhu vertikalne odtočne cevi v objektu - glej sliko v spodaj navedenem prispevku.
 
Vzrokov za vašo težavo je lahko več - med njimi je tudi nezadostna količina vode v WC školjki - vode, ki preprečuje smradu prehod v prostor.  Na pomoč lahko pokličete kakšnega vodoinstalaterja. 
Eden hitrejših načinov za omilitev težave je odprtje pokrova greznice za toliko, da sprostite pline - to sicer ni daljnoročna rešitev, je pa najhitrejša.
 

Ne spreglejte:

Kontrolne odprtine v kanalizacijiKontrolne odprtine v kanalizaciji

Zelo neprijetno je, če se zamašijo kanalizacijske cevi.    Zaradi njihove kontrole in čiščenja napravimo revizijske jaške in odprtine, skozi katere cevi lahko spiramo ali mehansko čistimo s spiralnimi žicami.Revizijske odprtine, žal, pogosto manjkajo. Posledice napakPri kanalizaciji brez ... več

 
Vprašanje poslal: M.Ž.
Odgovor:
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas