Oddusnik v kopalnici

Pozdravljeni, po prenovi mi smrdi v kopalnici. Na vertikali je samo moja koplnica in kuhinja v istem nadstropju. Oddušnika nisem naredil, ker je postavitev ista kot prej in 30 let ni smrdelo. Najbrž je to problem? Kasne so rešitve brez rušenja? Protismradna zaklopka v jašku? lp
Oddusnik v kopalnici
  
Iz vašega vprašanja se ne da razbrati kakšno prenovo ste izvedli oz. kaj ste v prenovi naredili drugače kot je bilo narejeno pred 30 leti.
  
Preden greste v rušitev naj vas spomnimo, da voda ni prevodnik smradu, zato napolnite sifon pod umivalnikom in kadjo/tušem z vodo. Seveda ne pozabite napolniti tudi talni sifon.
Če ne bo izboljšanja - pregled s kamero, da se ugotovi kje bi bilo najboljše izdelati sifon ali pa izdelati odduh nad streho.
  
Priporočamo ogled spodnjega prispevka.

KONTROLNE ODPRTINE V KANALIZACIJI

Zelo neprijetno je, če se zamašijo kanalizacijske cevi. več
  
 
Vprašanje poslal: B.B.
Odgovor:
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas

 
Urejanje okolice Lap d.o.o. Tlakovanje dvorišč, asfaltiranje
Ureditev dvorišč Dežman d.o.o. Tlakovanje, asfaltiranje, ...
Fasaderstvo Lap d.o.o. Kvalitetna izdelava fasad
Ureditev dvorišč Dežman d.o.o. Tlakovanje, asfaltiranje, ...