Oddusnik v kopalnici

Pozdravljeni, po prenovi mi smrdi v kopalnici. Na vertikali je samo moja koplnica in kuhinja v istem nadstropju. Oddušnika nisem naredil, ker je postavitev ista kot prej in 30 let ni smrdelo. Najbrž je to problem? Kasne so rešitve brez rušenja? Protismradna zaklopka v jašku? lp
Oddusnik v kopalnici
  
Iz vašega vprašanja se ne da razbrati kakšno prenovo ste izvedli oz. kaj ste v prenovi naredili drugače kot je bilo narejeno pred 30 leti.
  
Preden greste v rušitev naj vas spomnimo, da voda ni prevodnik smradu, zato napolnite sifon pod umivalnikom in kadjo/tušem z vodo. Seveda ne pozabite napolniti tudi talni sifon.
Če ne bo izboljšanja - pregled s kamero, da se ugotovi kje bi bilo najboljše izdelati sifon ali pa izdelati odduh nad streho.
  
Priporočamo ogled spodnjega prispevka.

KONTROLNE ODPRTINE V KANALIZACIJI

Zelo neprijetno je, če se zamašijo kanalizacijske cevi. več
  
 
Vprašanje poslal: B.B.
Odgovor:
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas