Obnova tal

V stanovanjskem bloku imamo star lamelni parket, pod njim pa betonsko ploščo z betonskimi gredami, na katerih je omenjeni parket. Vmesni prostor delno zapolnjuje nekakšno nasutje. Parket je precej zdelan in škripa, zato bi radi položili laminat. Kako naj pripravimo podlago, kajti klasični (betonski estrih odpade zaradi teže in sušenja. Iščemo ugodno in enostavno rešitev.

  
Najboljša in hkrati najhitrejša rešitev za vas je izdelava podloge s suhomontažnim estrihom. Na našem tržišču je na voljo že kar nekaj dobaviteljev in izvajalcev za izdelavo omenjenih del.
   
Na suhomontažni estrih lahko takoj položite tlak (laminat, ladijski pod, parket, ...) tako da s časom (potrebnim za sušenje kalsično izvedenega estriha) nimate nobenih skrbi.
 

  

 
Vprašanje poslal: Gecko
Odgovor: GRADIMO.com
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas

 
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti
Fasaderstvo Lap d.o.o. Kvalitetna izdelava fasad
Strojni ometi Lap d.o.o. Na notranjih in zunajnih površinah
Izdelava popisa del Dežman d.o.o. Strokovno, pregledno, realno ...