Izbrati najboljšo kritino

po neurju je poškodovana streha kaj priporočate in kako lahko začnemo s sodelovanjem?
Izbrati najboljšo kritino
 
Izbira pravilne in toliko "najboljše" kritine je odvisna od naklona strehe, tipa strehe in seveda nazadnje lokacije (ravno vplivi te so se v zadnjem času malce spremenili).
 
Izbiro kritine prvenstveno določa naklon strehe. Pri strehah z manjšim naklonom postanejo problematični stiki med posameznimi elementi, saj voda tu dalj časa zaostaja in tako prihaja do zamakanja. Pri strehah z nižjim naklonom se zato pod kritino vgradi za vodo neprepusten sloj, t.i.sekundarna kritina, ki morebitno vodo, ki prodre skozi kritino, odvede s strehe, da ne more poškodovati konstrukcije.
 
Radi bi vam pomagali s sodelovanjem, vendar vam v tem trenutku lahko priporočimo samo ogled seznama ponudnikov kritin, ki je na našem portalu dosegljiv na:
 
 
Vprašanje poslal: strašek marija,silvester
Odgovor: Domen
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas

 
Strojni ometi Lap d.o.o. Na notranjih in zunajnih površinah
Izdelava popisa del Dežman d.o.o. Strokovno, pregledno, realno ...
Urejanje okolice Lap d.o.o. Tlakovanje dvorišč, asfaltiranje
Gradnja objektov Dežman d.o.o. Že od leta 1964 - z občutkom!