Adaptacija hiše - organizator

Sem lastnik 30 let stare hiše, katero bi bilo potrebno adaptirati ( menjava strehe, dozidava ene sobe ( v atriju ), premikanje sten v kuhinji in spalnici, namestitev parketa v drugem nadstropju, menjava radijatorjev, oken, po vsej verjetnosti namestitev bazena v atrij... Zanima pa me, glede na to, da sem čisto nov v teh vodah, ali obstaja pri nas kakšna firma oz. oseba, ki vodi vse te zadeve, da vkup spravi vse obrtnike katere rabim in da jih časovno uskladi, ter nadzoruje izvajanje del. Zanima me pa tudi, katera dovoljenja potrebujem, naj pa omenim, da je tisti prizidek mišljen v zaprtem atriju. Za odgovor se vam zahvaljujem, ter vas lepo pozdravljam. Naj še omenim, da mi je bila vaša stran v veliko pomoč pri izbiri bazena.
Adaptacija hiše - organizator


Na GRADIMO.com vam pomagamo brezplačno poiskati zaineresirane izvajalce del ter tudi brezplačno preko te rubrike svetujemo glede vodenja investicije.

Vabljeni pa ste k ogledu seznama ponudnikov, ki so že vpisani na naših straneh in sicer v rubriki inženiring.

   

 
Vprašanje poslal: Aleš
Odgovor: GRADIMO.com
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas

 
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti
Gradnja objektov Lap d.o.o. Gradbeništvo, gradnja na ključ
Izdelava popisa del Dežman d.o.o. Strokovno, pregledno, realno ...
Gradnja objektov Lap d.o.o. Gradbeništvo, gradnja na ključ