Mozaik ploščice

Potreboval bi nekaj m2 mozaik ploščic (belo, sivo, črno, rjava, rdeča kombinacija. Zanima me kje bi lahko naročil oz. kupil takšne ploščice?
Mozaik ploščice
 
Malce povprašajte po trgovinah s keramičnimi ploščicami - ne pozabite pogledati še v Italiji oz. Avstriji.
 
Drugače pa obstaja boljša - še bolj elegantnejša rešitev - da mozaik naredite iz kosov keramičnihj ploščic, ki jih "izdelate"  s ploščicami iz opuščenih programov, ki jih lahko dobite po zelo nizki ceni. Vsak trgovec ima v skladišču kaj ostankov ploščic, ki niso več v modi ali pa jih je za kakroli izvesti premalo - ponudite se ter jih odkupite po simboličnih cenah.
Doma te ploščice bodisi naločite ali narežite na željene dimenzije in si lahko sami izdelate svoj mozaik, ki bo še bolj pristen in v oči ter pohval vzbujajoč kot če bi ga kupili že izvedenega in ga samo vgradili.
 
 
Vprašanje poslal: Andrej
Odgovor: Domen
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas

 
Strojni ometi Lap d.o.o. Na notranjih in zunajnih površinah
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti
Fasaderstvo Lap d.o.o. Kvalitetna izdelava fasad
Ureditev dvorišč Dežman d.o.o. Tlakovanje, asfaltiranje, ...