Zvočna izolacija

Za zvočno izolacijo delavnice (stene iz valovite pločevine) bi uporabil zvočno izolativno maso na bazi celuloze ali steklenih vlaken ki se pod pritiskom šprica na stene. Zanima me če se taka masa lahko nabavi na slovenskem trgu in kje?

  
Vse o Izolaciji si lahko ogledate v kategirji Gradnja  v rubriki  Izolacije

Konkretno za Vaše vprašanje pa smo se odločili, da povprašamo pri ponudnikih.

Na odgovore še čakamo, objavili pa jih bomo sproti!

1. Odgovor podjetja Novoterm d.d. :
Sistem izolativne mase mi sicer ni poznan, vendar menim, da ni namenjen zvočni izolaciji ampak bolj zvočni absorpciji. Za zvočno izolacijo predlagamo dodatno oblogo delavnice (obloga ne sme imeti lukenj), prostor med oblogo in obstoječo konstrukcijo pa zapolnite z absorpcijskim materialom URSA LIF 40.
Novoterm d.d
e-mail:

2. Odgovor podjetja B&M Elit d.o.o. :
Zvočno izolacijo iz celuloznih vlaken, ki se brizga na steno, strop ali še kam lahko dobite po predhodnem dogovoru skupaj z izvedbo pri podjetju B & M ELIT d.o.o., Cerkniška ulica 8, kontaktirajte g. Škvorc Miro GSM 041/641 541. Še v vednost: celulozna izolacija vbrizgana na steno ali strop duši zvok v prostoru tako da preprečuje odmev. Primerna je za studie, diskoteke, in proizvodne prostore ki imajo problem s prevelikim hrupom v notranjosti prostora.
Lep pozdrav,
Miro Škvorc
tel.: 041/641-541
e-mail:

 
Vprašanje poslal: veljko
Odgovor:
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas

 
Ureditev dvorišč Dežman d.o.o. Tlakovanje, asfaltiranje, ...
Urejanje okolice Lap d.o.o. Tlakovanje dvorišč, asfaltiranje
Gradnja objektov Lap d.o.o. Gradbeništvo, gradnja na ključ
Ureditev dvorišč Dežman d.o.o. Tlakovanje, asfaltiranje, ...