Subvencija za izolacijsko fasado

Zanima me, ali je možno pridobiti subvencijo države za izolacijsko fasado, ki jo imam namen izvesti na svoji hiši zgrajeni v letih 1971-1974, ko ni bilo na voljo izolacijskih materialov.
Subvencija za izolacijsko fasado
 
Razpisovanje državnih subvencij za vgradnjo toplotne izolacije je v domeni Direktorata za evropske zadeve in investicije, Sektorja za aktivnosti učinkovite rabe in obnovljivih virov energije, ki je dosegljiv preko spletnega naslova www.aure.si.
 
V letu 2006 je bil zadnji tak razpis za stanovanjske zgradbe, v letu 2007 so bili na vrsti objekti z 9 stanovanji in več, ...
Za naprej se pa še ne ve.
 
Predlagamo vam, da spremljate poprej omenjene spletne strani in obvestila na našem portalu in počakajte na ugoden trenutek - vsak razpis do sedaj je upošteval tudi račune za leto dni nazaj.
  
 
Vprašanje poslal: Anica Berdnik
Odgovor:
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas

 
Izdelava popisa del Dežman d.o.o. Strokovno, pregledno, realno ...
Gradnja objektov Lap d.o.o. Gradbeništvo, gradnja na ključ
Strojni ometi Lap d.o.o. Na notranjih in zunajnih površinah
Izdelava popisa del Dežman d.o.o. Strokovno, pregledno, realno ...