Izravnalna masa po prepleskanih stenah

Stene ene sobe nameravam poravnati z izravnalno maso, pa me zanima, ali moram stene )na njih je nanos bele barve izpred par let) kaj oobdelati, ali jih moram zmočiti pred nanosom izravnalne mase?

  
Sten vam pred nanosom izravnalne mase ni potrebno posebej pripraviti. Če je barva, s katero je sedaj prebarvana stena že stara in se pričenja luščiti jo morate odstraniti, če pa tega pojava niste opazili lahko izravnalno maso nanesete neposredno na prebarvano steno. Pri tem lahko izbirate med več vrstami izravnalne mase: zelo fino, fino in grobo, odvisno od vaših želja.

 

Vsekakor pa boste morali steno, potem ko boste nanjo nanesli izravnalno maso in preden jo boste prebarvali, premazati z akril emulzijo. Le ta zagotovi ustrezen oprijem barve na izravnalno maso.

 

 
Vprašanje poslal:
Odgovor:
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas

 
Izdelava popisa del Dežman d.o.o. Strokovno, pregledno, realno ...
Gradnja objektov Lap d.o.o. Gradbeništvo, gradnja na ključ
Gradnja objektov Dežman d.o.o. Že od leta 1964 - z občutkom!
Urejanje okolice Lap d.o.o. Tlakovanje dvorišč, asfaltiranje