Etažno ogrevanje-sanacija

Lep pozdrav! Pred časom sem opazil, da je tlak v plinskem kotlu za etažno ogrevanje padel (6 radijatorjev). V sistem sem dolil vode in tlak se je dvignil na ustrezen nivo (1,2 bar). Problem je, da je tlak po nekaj dneh cca. 7 zopet padel. To pomeni, da iz sistema verjetno uhaja voda. Problem je, da gre za novo stanovanje in so cevi v tlaku. Zanima me kako se lahko identificira oz. najde mesto puščanaja (še preden voda oz. vlaga udari ven) brez razbijanja parketa, tlakov in kateri izvajalci - serviserji so ustrezno opremljeni - usposobljeni za izvedbo take sanacije. Hvala.
Etažno ogrevanje-sanacija
 
Iz vašega pisanja se ne da razbrati ali ste po dolitju vode v sistem kaj odzračili svoje radiatorje - to je namreč potrebno ob vsakem začetku ogrevalne sezone.
 
Ko boste zopet dololi vodo v sistem, na zadnjih radiatorjih v sistemu izpustite zrak, ter posledično zopet dvignite tlak v sistemu na potrebno raven.
 

 
Vprašanje poslal: Andrej
Odgovor:
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas

 
Urejanje okolice Lap d.o.o. Tlakovanje dvorišč, asfaltiranje
Izdelava popisa del Dežman d.o.o. Strokovno, pregledno, realno ...
Ureditev dvorišč Dežman d.o.o. Tlakovanje, asfaltiranje, ...
Fasaderstvo Lap d.o.o. Kvalitetna izdelava fasad