Betonska streha

Zanima me betonska streha z naklonom. To sem že večkrat videl da tako gradijo, potem pa na to postavijo normalen cimper in strešno kritino. Zakaj je taka gradnja dobra, zakaj slaba? Kako je z izolacijo pri taki gradnji? Hvala za odgovor!

  
Nekateri investitorji še vedno ne zaupajo v materiale ali pa se tudi bojijo ognja. Največkrat je izvedba poševne betonske plošče (tukaj zgornji ravni del izvzamemo, čeprav se ga da izvesti tudi drugače, predvsem lažje) zapravljanje časa in denarja, ter predvsem prostora v mansardi.
     
Konkretno za vaše vprašanje pa smo se za odgovor obrnili na ponudnike kritin.
Odgovore ponudnikov bomo objavili sproti!
 
1. Odgovor podjetja Anga d.o.o. :
Betonska streha se izolira z zgornje strani nad špirovci, nato se položi paropropustno folijo, kontra letve ter še letve za kritino kot je npr. Decra.
Anga d.o.o.
Kotnikova 5, Ljubljana
e-mail:  
 

 
Vprašanje poslal: štefan
Odgovor: Domen
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas