Subvencije za uporabo varčnih materialov

letos smo sezidali novo hišo in uporabili ves material za varčnost toplotne energije zato me zanima ali lahko podamo vlogo za subvencijo in na kateri naslov .Hvala za odgovor. P.s. Katero dokumentacijo vse potrebujemo za vlogo saj še hiša ni končana v celoti.
Subvencije za uporabo varčnih materialov
 
Žal vas moramo malce razočarati.
 
Tovrstne razpise razpiuje Direktorat za evropske zadeve in investicije, Sektorja za aktivnosti učinkovite rabe in obnovljivih virov energije - včasih se je imenoval AURE (ww.aure.si) in zadnji razpis na njihovi strani za subvencioniranje  je bil:
Javni razpis za finančne spodbude za investicije v povečanje energetske učinkovitosti obstoječih stanovanjskih stavb JR-ST za leto 2005, ki pa je bil že tisto leto zaključen.
 
Mogoče bomo v prihodnjih letih pričakali zopet kakšen tak razpis, vendar do takrat nam ne preostane drugega kot le upanje in čakanje na objavo - tudi na naših straneh bomo objavili razpis in vas še dodatno preko časopisa pozvali k oddaji vloge.
 
 
Vprašanje poslal: Suzana
Odgovor:
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas

 
Urejanje okolice Lap d.o.o. Tlakovanje dvorišč, asfaltiranje
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti
Strojni ometi Lap d.o.o. Na notranjih in zunajnih površinah
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti