Cena gradnje hiše

Lep pozdrav. Sem iz Ljubljane in nameravam naslednje leto graditi hišo. Zanima me koliko bi me stala izgradnja hiše 9,5x11,5m in garaže 6x6m poleg hiše. Gradim klet+pritličje+mansarda. Gradnja je na ravni parceli, dobrem zemljišču poleg ceste. Sama zasnova hiše je bolj klasične izvedbe. Zanima me okvirna cena do tretje gradbene faze.
Cena gradnje hiše

  

Na vaše vprašanje vam težko podamo točen odgovor, kajti za izračun vrednosti gradnje je potrebno veliko več kot le podatki, ki jih navajate.

Za izračun vrednosti gradnje posamezen izvajalec potrebuje navedbo lokacije objekta (za morebiten ogled terena, dostopa, prostora, ...), načrt s popisom del (načrt le na vpogled) - kjer se da razbrati način gradnje, uporaba materialov, ... in seveda ne smemo pozabiti na posebne želje naročnika. Šele z vsem tem lahko izvajalec nudi kolikor toliko točno oceno (ponudbo) izvedbe gradnje.

Preberite si prispevek  Struktura cene gradnje objekta in Na kaj je dobro biti pozoren pri izbiri izvajalca.

  

 
Vprašanje poslal:
Odgovor: GRADIMO.com
 
 

Odgovori na zastavljena vprašanja so informativne narave, zato vam še posebej v zakonodajnih zadevah svetujemo, da preverite morebitne spremembe v zakonudaji oz. priporočamo posvet z odvetnikom.

V kolikor niste zasledili primernega odgovora na (vaše) vprašanje nam ga lahko zastavite in potrudili se bomo pripraviti ustrezen odgovor v primernem času. Vprašajte nas

 
Fasaderstvo Lap d.o.o. Kvalitetna izdelava fasad
Gradnja objektov Dežman d.o.o. Že od leta 1964 - z občutkom!
Strojni ometi Lap d.o.o. Na notranjih in zunajnih površinah
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti