Spremenite hišo v počitniška nebesa

Ni vam potrebno iti ven iz mesta, da bi preživeli odlične počitnice. Z nekaj domišljije in kreativnosti se lahko vaš dom hitro spremeni v poletno zatočišče.
Spremenite hišo v počitniška nebesa
  
Okrasite teraso
Pohištvo iz ratana ali bambusa je kot nalašč za poletno poležavanje. Dodajte še kup blazin, da bo zares udobno in mehko. Kaj je lepšega kot popoldansko poležavanje, branje dobre knjige ob kozarcu ledenega čaja?

Ustvarite udobno posteljo
Za poležavenje v postelji ne potrebujete veliko, a da bo to prijetno, posteljo dekorirajte s pregrinjali in blazinami v vaših najljubših barvah. Morda bo na koncu tako udobno, da postelje ne boste želeli zapustiti.
waterbeds

Sprostite se v kopalni kadi
Izberite najljubši vonj kopalne soli ali kopeli, prižgite svečke ter se potopite v vodo. Za piko na i naj svečke dišijo po sivki, ne pozabite na kozmetične pripravke za telo – čistilno mleko za obraz, maska za lase ter piling za telo. Vse si lahko naredite sami iz naravnih sestavin.

Piknik na vrtu
Pripravite piknik, na katerem ne bo manjkalo pridelkov iz vašega vrta – sveže bučke, paradižnik in paprika gredo na žar. Zelišča kot so meta ali melisa pa so odlična za pripravo osvežilnega ledenega čaja. Kot bi bili v restavraciji s petimi zvezdicami.
Outdoor Area Picnic Wooden Furniture Set
 
vir: druzina.enaa.com
 
Vir:
28. maj 2013