Ferrari načrtuje evropsko verzijo Ferrari Worlda

Za leto 2016 je načrtovana izgradnja največjega zabaviščnega parka v Evropi, po zgledu Ferrari Worlda v Dubaju.
Ferrari načrtuje evropsko verzijo Ferrari Worlda
  
To kar vidite na fotografiji je model Ferrarijevega hotela - v obliki nosu Ferrarija.
  
Namreč, v Barceloni Ferrari načrtuje izgradnjo drugega zabaviščnega parka z luksuznim hotelom, seveda v obvezni rdeči barvi. Trenutno pobrobnosti, razen te fotografije, še niso razkrili, bomo pa sledili informacijam in vam jih posredovali podrobneje takrat.
 
Po pisanju portala Hotel Chatter bo hotel v celoti reflektiral rdečo barvo, ravno tako kot Ferrarijev muzej reflektira rumeno barvo, ki je tudi ena izmed barv te znamke.
 
Hotel s 5 zvezdicami - kar pomeni največje ugodje, enako kot avtomobili s ceno - bo skozi opremo predstavljal 67 letno zgodovino znamke in bo kot takšen deloval kot nekakšen podaljšek muzeja v Maranellu. Lahko si predstavljate, da bov opremo vkljuečeno veliko kovine in tudi usnja, vendar se pustimo še presenetiti.
ferrari land theme park to open in barcelona
 
Ker bo hotel postavljen kot del zabaviščnega parka, pričakujemo da bo bivanje v njem dostopno navadnim smrtnikom. So pa že sporočili, da bo v hotelu na razpolago več Ferrarijevih apartmajev, ki bodo vsekakor zelo huda konkurenca Jaguarjevemu apartmaju v Taj 51 Buckingham Gate in v Bentleyevem apartmaju v St. Regis New York.
 
Kot smo obljubili, bomo potek spremljali in vas redno obveščali - priporočamo pa tudi, da nas obiščete in všečkate tudi na Facebooku.
   
 
Vir:
13. april 2014