Celostno o novi GRADBENI ZAKONODAJI s podzakonskimi akti

Že 26. ponovitev odličnega strokovnega seminarja - Ljubljana, 29. 8. 2018 (od 9:00 do 15:00)
Celostno o novi GRADBENI ZAKONODAJI s podzakonskimi akti
  

Na strokovnem seminarju vam bo predstavljen spremenjen koncept v postopkih načrtovanja, graditve in vzdrževanja objektov ter primerjava med prej veljavno zakonodajo in novo ureditvijo, zlasti glede vrste posegov v prostor, upravnih postopkov, izdaje gradbenih dovoljenj, izvedbe gradnje, nadzora gradnje, inšpekcijskih postopkov, kazenskih določb, pristojnosti občin v postopkih dovoljevanja in inšpekcijskih postopkih, implementacije evropskih direktiv v novo zakonodajo, …

Za lažjo in hitro seznanitev z novostmi je za udeležence v strokovnem gradivu pripravljen tudi podroben in pregleden seznam vseh sprememb nove gradbene zakonodaje, sistematično po posameznih področjih.

Nova Uredba vsebuje tako klasifikacijo glede na namen uporabe objekta kot tudi razvrščanje glede na zahtevnost gradnje in s tem povezanim dovoljevanjem. Pravilnik določa vsebino projektne dokumentacije, kjer je največ razlik v pripravi dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja. Pravilnik spremlja večje število obrazcev, ki jih predpisuje zakon, in napoveduje se tudi elektronsko poslovanje na področju graditve.
  
Podrobnosti in prijave - tudi za popust ob zgodnji prijavi - pa preverite na straneh organizatorja Agencija POTI.
  

nasveti gradnja

--------------------------------------------

 

"Predavateljica Avrelija Barle na zanimiv in sistematičen način predstavi novo zakonodajo, ki je v uporabi že od 1.6.2018. Tako da je tudi časovno zahteven seminar prehitro minil. Priporočljivo za vse gradbenike, projektante, nadzornike in tudi bodoče graditelje ..."
Domen Dežman, urednik GRADIMO.com

 
09. avgust 2018
 
 
Težave z vlago? Kőster Slovenija Že več kot 25 let izkušenj
Izdelava popisa del Dežman d.o.o. Strokovno, pregledno, realno ...
Zamenjajte keramiko Omisli.si Iščete ponudbe preverjenih izvajalcev?
Fasaderstvo Lap d.o.o. Kvalitetna izdelava fasad
Hidroizolacije Kőster Slovenija Imamo optimalne rešitve
Zidarska dela Omisli.si Iščete ponudbe preverjenih izvajalcev?