Klop se vrača v velikem stilu!

Ne zasede preveč prostora, je premična in lahko izpolni različne prostorske zahteve.
Klop se vrača v velikem stilu!
  
Z naslonom ali brez, iz lesa, kovine, plastike ali kombinacije vseh teh materialov, trša ali udobnejša, pravokotne ali okrogle oblike, klop bo zadovoljila vse vaše želje pri notranjem opremljanju.

Klop lahko uporabite ne le za sedenje, ampak tudi za police, okras, shranjevanje, knjižno polico …

Njena osnovna funkcija je sedenje. V prostoru, kot je recimo predprostor, lahko stoji samostojno, drugje pa je lahko dodatek k drugim stolom. Če jo uporabljate kot pripomoček za sedenje pri mizi, je priporočljivo, da je res praktična, da bo oseba rada sedela na njej in uživala ob hrani.

Praktična rešitev za majhne kuhinje
Klop je praktična rešitev v manjših kuhinjah, saj na manjši površini omogoča večje število sedišč, v večjih kuhinjah pa lahko klop uporabite kot večnamenski element. Lahko je celo klop s pokrovom, v kateri shranjujete posodo, a ko jo zaprete, lahko sedite na njej. Poleg tega nanjo postavite še kakšne okrasne blazine, ki bodo povečale udobnost in polepšale prostor.

V dnevni sobi lahko namesto standardne sedežne garniture uporabite dizajnerske klopi. A vedeti morate, da poležavanje pred televizijskimi zasloni zahteva udobnejše klopi, če ne drugega, potrebujejo vsaj naslone.

V spalnici odlična za odlaganje stvari
Klop je zelo praktična za spalnico, sploh če jo lahko postavite v bližini postelje, kjer jo boste uporabljali za odlaganje in shranjevanje oblačil. Podobno jo lahko uporabite tudi v kopalnici.

V otroški sobi bo klop rešila več zahtev hkrati. Uporabite jo lahko za sedenje in za shranjevanje igrač, kot športni rekvizit, npr. za preskakovanje ovir, lahko pa je tudi mizica za pisanje, risanje, branje.

Klop je odlična izbira tudi v predprostoru. Lahko je del nadaljevanja omare, polic in obešalnika ali pa samostojni element. Omogoča vam lažje obuvanje, poleg tega pa je lepa in praktična rešitev.

Moderne vrtne klopi lahko namestite na vašo teraso. Klopi na prostem dajo še poseben čar prostoru.
klop zunaj hrast
 
Vir:
22. julij 2012
 
 
Nadzornik Ekobus Nadzornik Žiga se za gradnjo res pobriga!
Hišni mojster Omisli.si Iščete ponudbe preverjenih izvajalcev?
Gradnja objektov Lap d.o.o. Gradbeništvo, gradnja na ključ
Gradbeni nadzor Ekobus Gradite ali prenavljate?
Gradnja objektov Lap d.o.o. Gradbeništvo, gradnja na ključ