Kako s poceni triki povečamo vrednost nepremičnine

Vsak želi ob prodaji svoje nepremičnine iztržiti kar se da največ. V tem prispevku vam bomo nakazali nekaj trikov, kjer boste za minimalni strošek pridobili na vrednosti.
Kako s poceni triki povečamo vrednost nepremičnine
   
Počistite zunanjost/okolico objekta
Okolica vašega objekta je vsekakor ena izmed točk na katere so potencialni kupci pozorni in ki tudi močno vplivajo na samo ceno ter tudi odločitev o nakupu. Z urejeno okolico lahko že takoj dobite tisti WOW efekt, ki potencialnemu kupcu ostane v spominu od trenutka, ko je stopil na vašo parcelo.  Začnite z obrezovanjem grmičevja, negovanjem trate ter seveda nekaj pridobite tudi s premišljeno postavitvijo pohištva.
  
Nadgradite prostore z barvo
Presenečeni boste kolikšno razliko naredi že samo sveže popleskana stena. Ne bojte se uporabiti barv.
Wall Painting Ideas Photo 3
   
Poskrbite za omare, odlagališča
Dva razloga obstajata, zakaj morate izboljšati površine namenjene shranjevanju sezonskih stvari oz. predmetov, ki se potrebujejo le občasno. Nepotrebna navlaka v prostoru ne privlači nikogar in vedno več je kupcev, ki ob nakupu nepremičnine iščejo tudi takšne z veliko "skladiščnega" prostora.
  
Pritrdite omarice, vrata, ...
Mlahava omara bo zagotovo negativno pritegnila kupčevo pozornost, ravno tako vrata, ki se ne zapirajo tekoče. Vsekakor se vam splača potruditi se in nastaviti tečaje, ponovno pritrditi vogale oz. v najslabšem primeru tudi zamenjati poškodovane dele.
  fix drawer slides 

Bodite pozorni na vhodna vrata
Kot smo že večkrat napisali so vhodna vrata poleg okolice in fasade prvi kontakt z objektom in izbira ter nega le teh že veliko povedo o lastniku.
vhodna vrata1
  
Dodatki
Ne bojte se dodati dodatkov v prostor saj bodo v veliki meri naredili dom bolj prijeten in domač. Presenečeni boste kakšno spremembo bo naredil že kakšen umetniški kos ali slika.
   
Zamenjajte stare preproge in tepihe
Nič ne izgleda slabše kot iztrošena in obledela preproga. To naj bi bil tudi obvezen strošek že pred odločitvijo o prodaji. V kolikor pa je tekstil še v dobrem stanju, ga pa vsaj temeljito očistite - priporočamo najem čistilnega servisa.
  
Ne bojte se uporabiti dišav
Vsekakor ne želite da potencialni kupci ob vstopu v vaš dom vprašajo "kaj je ta smrad"? Verjamemo da ni ničesar bolj  nerodnega.  Izberite vonj, ki vam je najljubši in ga uporabite v vašem domu. Tudi sami se boste počutili boljše.
srping glassware design table
    
 
Vir:
24. marec 2014
 
 
Nadzornik Ekobus Nadzornik Žiga se za gradnjo res pobriga!
Fasaderstvo Lap d.o.o. Kvalitetna izdelava fasad
Zamenjajte keramiko Omisli.si Iščete ponudbe preverjenih izvajalcev?
Nadzornik Ekobus Nadzornik Žiga se za gradnjo res pobriga!
Izdelava fasad Omisli.si Iščete ponudbe preverjenih izvajalcev?