Klimatsko napravo v vsak dom

Hlajenje ali gretje s pomočjo klimatskih naprav je lahko cenejše in bolj zeleno kot klasično ogrevanje.
Klimatsko napravo v vsak dom
       
   

Panasonic UW9GKE je tip klimatske naprave, ki je zelo preprost za nameščanje v majhen prostor. Ima izredne hladilne zmogljivosti. Načrtovan je za tiho delovanje in zagotavlja prijetne klimatske razmere. Vgrajen ima tudi sistem Jet Cool, ki omogoča močno hlajenje in zagotavlja dotok čistega zraka skozi sistem plazemskega čiščenja.

     
Kaj je v klimatski napravi?
Predfilter: glavna naloga antibakterijskega predfiltra je izločanje večjih prašnih delcev, plesni in prahu.

Nanoogljikov filter: karbonski filtri nanovelikosti odstranjujejo vonje iz zraka v gospodinjstvu, kar izboljša okoljske razmere. To je filter mikroskopske velikosti (1/1.000.000.000), ki zagotavlja najboljše mogoče filtriranje vonjav.

Trojni filter: trojni filter je sestavljen iz različnih organsko sestavljenih filtrov in je namenjen odpravljanju neugodja in bolečin v očeh in vratu. Vsebuje tudi filter za odstranjevanje formaldehida, ki je glavni vzrok za flsindrom novega doma«, s čimer je preprečen pojav sindromov, kot so vnetje kože, bruhanje in pljučnica. Nazadnje ima tudi filter za odstranjevanje vsakodnevnih vonjav, ki so vzrok migren in kronične utrujenosti.

Nanobiofuzijski filter: nanobiofuzijski filtri svojim bioencimom nanovelikosti omogočajo, da neposredno prodirajo skozi celične stene nekaterih bakterij in alergenov ter tako razkrojijo njihova celična jedra.

Plazemski filter: sistem plazemskega čiščenja zraka, posebej razvit pri nekaterih klimatskih napravah poleg mikroskopske umazanije in prahu odstrani tudi hišne pršice, cvetni prah in živalsko dlako. S tem prepreči alergije in znake astme.

Zakaj klimatsko napravo v vsak dom?
Ugodje je občutek, ki ga iščemo. Doživimo ga lahko v vsakem kotičku prostora, v katerem za ravno pravo temperaturo skrbi klimatska naprava. Izberete jo lahko v izvedbi, primerni za stensko namestitev, v domala nevidni kasetni ali kanalski izvedbi, s prenosno ali okensko klimatsko napravo pa lahko uresničite pričakovanja odličnega zraka tudi tam, kjer ne želite posegati v zidne ali stropne konstrukcije. Z odlično kakovostjo, nevsiljivo obliko in dokazano učinkovitostjo hlajenja se klimatske naprave prilagajajo potrebam vašega življenja. Vaša izbira pa ni omejena le na privlačen hlad severnega neba. Zlasti v prehodnih dneh, ko potrebujete kanček dodatne toplote, vas zapeljujejo tudi s toplino južnejših obzorij, saj večina klimatskih naprav omogoča tudi funkcijo gretja. Sledite severnici v vašem domu. Izberite temperaturo, ki vam ustreza in bodite vselej doma tam, kjer se počutite najprijetneje.

     

 
Vir:
15. julij 2011