Kaj vas bo grelo jeseni?

Pri Petrolu so vam pripravili novo ponudbo, ki vas bo pogrela in s katero boste lahko izkoristili subvencije Eko sklada ter tako prihranili pri nakupu in ogrevanju.
Kaj vas bo grelo jeseni?

  
Bližajo se topli dnevi, ki pa ne bodo ostali vse leto, zato je potrebno že danes razmisliti o tem, kaj nas bo grelo jeseni in pozimi. Eko sklad je tudi letos zagotovil nepovratne finančne spodbude za nove naložbe rabe obnovljivih virov energije in večje energijske učinkovitosti stanovanjskih stavb. Če želite prejeti do 25 odstotkov nepovratnih sredstev za vašo investicijo v nov način ogrevanja, boste morali pohiteti, povpraševanje je namreč veliko, glede na prejšnja leta celo podvojeno.

Strošek ogrevanja sanitarne vode v gospodinjstvih predstavlja do 30 odstotkov celoletnega ogrevanja. Največji stroški pri ogrevanju sanitarne vode nastajajo ravno v poletnih mesecih, ko ljudje ne kurijo fosilnih goriv in se zatekajo k električnim bojlerjem. Pri Petrolu so vam tako pripravili nove akcijske ponudbe toplotnih črpalk, ki jih odlikuje večja varčnost, še večja učinkovitost, boljši izkoristki in tudi lepši izgled.

Najboljša alternativa za pripravo sanitarne vode, ki prinaša do kar 60-odstotni prihranek stroškov, v primerjavi s pečmi na kurilno olje, je tehnološko dovršena toplotna črpalka Coolwex Techno TSW. Ta je na voljo v Petrolovi ekskluzivni ponudbi po posebnih akcijskih cenah, tako v 230- kot v 300-litrski izvedbi. Nov model odlikuje delovanje do -7 °C brez električnega grelca, visok COP do 3,9 (po EN 255-3), vključena solarna regulacija in preprosto upravljanje preko zaslona na dotik.

TC%20Coolwex%20230

 

 

Pripravili so tudi prenovljeno ponudbo na področju ogrevalnih toplotnih črpalk. Predstavljajo vam 3. generacijo Coolwex Exclusive Duo v 200- in 300-litrski izvedbi s še učinkovitejšimi zunanjimi enotami Mitsubushi in Fujitsu, ki jih odlikujejo izboljšani COP, tišje delovanje in višja temperatura izhodne vode. Zaradi 25 odstotkov večjega toplotnega izmenjevalca in izboljšanega krmilnega sistema, vam bo Coolwex Exclusive Duo prinesla tudi dodatne izkoristke in še večje prihranke.

Če želite prejeti več informacij ali si ogledati dodatno ponudbo s področja energetsko učinkovitih in okolju prijaznih rešitvah za dom, jih lahko obiščete v Centru energetskih rešitev, v ljubljanskem BTC, v dvorani 2. Tam so vam na voljo Petrolovi energetski svetovalci, ki vam bodo odgovorili na vsa vaša morebitna vprašanja in vam pomagali pri izpolnitvi vloge za nepovratna sredstva Eko sklada ter vas vodili skozi celoten postopek.

Vso ponudbo lahko preverite tudi na spletnem mestu www.petrol.si/energija-za-dom in na brezplačni telefonski številki 080 22 66.

Visokotemperaturna toplotna crpalka COOLWEX Exclus

 

 

 
Vir:
03. junij 2013