BIVA – Strast iz Merkurja

Najbolj priznani arhitekti že od nekdaj posebno pozornost namenjajo osvetlitvi prostorov. Umetnost pravilnega osvetljevanja prostor estetsko dovršuje in pripomore h kakovosti bivanja. Če ob tem izberete še svetila vrhunskega oblikovanja, je užitek v vašem domu zagotovljen.
BIVA – Strast iz Merkurja
           
  

Igra svetlobe v vašem domu
Merkurjeva blagovna znamka BIVA predstavlja novo linijo unikatnih svetil navdušujočega dizajna. Svetila vseh vrst (stenske, namizne, zidne in talne svetilke), so ročno delo priznanih slovenskih steklarskih mojstrov.  V drzni črni in nedolžni beli barvi poskrbijo za strastno igro svetlobe, ki se združi v strastno simbiozo ženske in moškega,  BIVA Xx BIVA Xy.  Kolekcijo svetil dopolnjuje dovršena izbira svečnikov, vaz ter skled.
 

  
Ročno delo steklarskih mojstrov
Vsi izdelki BIVA Xx in BIVA Xy so plod ročnega dela mojstrov steklarske industrije LUMINOS iz Slovenske Bistrice.  Izdelava vsakega izdelka poteka iz večslojnega barvno pihanega stekla, ki predstavlja edinstven način izdelave steklenih izdelkov v Evropi. Zananos večplastnega stekla  se uporablja zelo zahtevna tehnika -  en izdelek namreč nastaja več kot eno uro. Tehnika in ustvarjalnost steklarskih mojstrov sta razvidni iz strastnih oblik in privlačnih nasprotij novih linij ročno izdelanih svetil in dekorativnih izdelkov BIVA Xx in BIVA Xy.

Neustavljivo zapeljivost Merkurjeve blagovne znamke BIVA lahko preverite izključno v Merkurjevih trgovskih centrih.

Kdo je BIVA?
Merkurjeva lastna blagovna znamka BIVA združuje izdelke, ki poskrbijo za kakovostno bivanje v vašem domu. Odlikujejo jo sodobni materiali, vrhunski design in trendovske barve. V njeni ponudbi najdete vse za vaš dom.
    
 
     
BIVA je simbol kakovostnih izdelkov za vse, ki želijo svoj prostor spremeniti v dom.
  
  
     
  
  
 
14. december 2009