Z Ytongom si svojo sanjsko hišo zgradite hitreje in ugodneje

Vedno več ljudi se odloča, da si bodo svojo sanjsko hišo postavili kar sami, spet drugi pa se, zaradi pomanjkanja časa ob gradnji, raje povežejo z različnim podizvajalci, ki jim hišo postavijo tudi na ključ.
Z Ytongom si svojo sanjsko hišo zgradite hitreje in ugodneje

  
Ne glede na to, v katero skupino spadate, je izbira za gradnjo z Ytongom vedno prava izbira, saj je do 2-krat hitrejša, ugodnejša, čistejša in predvsem enostavna, kupci Ytong hiš pa so skozi vse faze gradnje deležni tudi brezplačne servis podpore.
  
Ytong gradnja vam namreč omogoča izgradnjo energetsko učinkovite (pasivne, nizkoenergijske ali energijsko varčne) hiše na podlagi vašega načrta ali po enem izmed 52 pripravljenih projektov Ytong hiš. Izbirate lahko med sodobnimi in klasičnimi oblikami, vse hiše pa odlikujejo preverjene prednosti: toplotna izolativnost, nosilnost in potresna varnost, hitra in enostavna gradnja ter vrhunska kakovost materiala. Zaradi teh odličnih lastnosti materiala Ytong, hiše zagotavljajo višjo kakovost bivanja in energijsko varčnost v vseh letnih časih.
 
Z malo gradbeniške žilice in časa, si lahko svojo sanjsko Ytong hišo zgradite kar sami, in to kar dvakrat hitreje in ugodneje v primerjavi s klasično gradnjo. S tem prihranite na stroških zidarjev in sami nadzorujete kakovost gradnje. Ytongovi svetovalci bodo z vami od začetka do konca gradnje. Med samo gradnjo vam bodo pomagali z nasveti, kaj vse morate upoštevati, da bo vaš novi dom dosegel zapisane standarde energijsko varčne hiše. Lahko pa vam priporočijo preizkušenega izvajalca, ki je specializiran za gradnjo z gradbenim sistemom Ytong in vam bo, da bi vam prihranil čas, postavil hišo tudi na ključ. Tako izvajalcem kot samograditeljem je med gradnjo na voljo tudi inštruktor gradnje, ki zagotavlja kakovost in varnost gradnje.

Naročite se na Ytongove aktualne novice ali svetovanje in obiščite http://sanjska.ytonghisa.si/.
 


      
 
12. marec 2014
 
 
Ureditev dvorišč Dežman d.o.o. Tlakovanje, asfaltiranje, ...
Gradnja objektov Lap d.o.o. Gradbeništvo, gradnja na ključ
Gradnja objektov Lap d.o.o. Gradbeništvo, gradnja na ključ
Ureditev dvorišč Dežman d.o.o. Tlakovanje, asfaltiranje, ...