Nakup stavbnega pohištva 3/3 - cena

Pripravili smo vam mini serijo nasvetov na temo nakupa stavbnega pohištva (oken in vrat), na kaj morate biti pozorni in česar ne smete spregledati.
Nakup stavbnega pohištva 3/3 - cena
 
In končno cena. Pred seboj imate več ponudb različnih proizvajalcev, ki so na prvi pogled enake, cene pa se (lahko) kljub temu zelo razlikujejo.

Kako se odločiti?
Svetujemo vam, da primerjate število postavk. Ali so vse postavke zajete v končno ceno in ali se ujema število elementov na ponudbah, ki jih primerjate. Pozorni bodite na ponujene profile. Tu je bolj kot število komor pomembna debelina profila. Debelejši kot je profil, večjo stabilnost in izolacijo vam zagotavlja. Preverite tudi, ali je profil izoliran s peno. Prav tako preverite število tesnil, pozornost pa namenite tudi načinu zasteklitve -  kaj vključuje osnovna cena in kaj je za doplačilo.

Ne pozabite natančno pregledati vključenih storitev. Ali so vse, ki ste jih želeli, zajete v ceno (dostava, montaža, letvanje, zidarska dela, odvoz materiala in potni stroški). In seveda, ne pozabite na garancijo, ki vam jo proizvajalec zagotavlja, ter njegov servis.

ajm logoV podjetju AJM okna-vrata-senčila d.o.o. se zavedajo, da je nakup stavbnega pohištva velika investicija. Prav zato vam oken in vrat ne bodo samo prodali, pač pa vam bodo brezplačno svetovali in opravili merjenje. Zadovoljstvo kupcev dokazujeta tudi prejeta certifikata o zadovoljstvu kupcev (Trusted Brand) in odličnem razmerju med kakovostjo in ceno (Best Buy Award).
 

Fotografije kataloga Page 532
 
Vir:
25. avgust 2014
 
 
Fasaderstvo Lap d.o.o. Kvalitetna izdelava fasad
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti
Gradnja objektov Lap d.o.o. Gradbeništvo, gradnja na ključ
Ureditev dvorišč Dežman d.o.o. Tlakovanje, asfaltiranje, ...