Nakup stavbnega pohištva 1/3 - izbira ponudnika

Pripravili smo vam mini serijo nasvetov na temo nakupa stavbnega pohištva (oken in vrat), na kaj morate biti pozorni in česar ne smete spregledati.
Nakup stavbnega pohištva 1/3 - izbira ponudnika
 
Pri odločitvi za nakup oken in vrat, se mnogi kupci srečajo s težavami, na katere pred nakupom niso računali. Ne samo, da je vprašanje, kako izbrati »pravega« ponudnika med mnogimi, vprašanje je tudi cena in kakovost okna.

Naš prvi nasvet, izberite ponudnika, ki vam oken ne bo prodajal, ampak vam bo pri izbiri svetoval. Osredotočite se na tiste ponudnike, ki vam pri tem pomagajo s koristnimi nasveti in informacijami, s pomočjo katerih boste lahko izbrali najbolj primerno okno za vaš tip gradnje.

ajm logoV podjetju AJM okna-vrata-senčila d.o.o. se zavedajo, da je nakup stavbnega pohištva velika investicija. Prav zato vam oken in vrat ne bodo samo prodali, pač pa vam bodo brezplačno svetovali in opravili merjenje. Zadovoljstvo kupcev dokazujeta tudi prejeta certifikata o zadovoljstvu kupcev (Trusted Brand) in odličnem razmerju med kakovostjo in ceno (Best Buy Award).
 

Fotografije kataloga Page 532
 
Vir:
25. avgust 2014
 
 
Fasaderstvo Lap d.o.o. Kvalitetna izdelava fasad
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti
Ureditev dvorišč Dežman d.o.o. Tlakovanje, asfaltiranje, ...
Fasaderstvo Lap d.o.o. Kvalitetna izdelava fasad